ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Βασιλείου γιατί δεν έκανε ένα τηλεφώνημα για να μάθει;»

«Και τώρα γιατί περιμένει επίσημη ανακοίνωση;»

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη, με νέα ανακοίνωση εκ μέρους της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ότι ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος χρωστά στην Κυπριακή Δημοκρατία ποσό άνω των 48.000 ευρώ, είναι ο Γιώργος Βασιλείου.

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη έχουν ξεσπάσει διάφορες αντιδράσεις κατά του κ. Βασιλείου, αλλά και εκ μέρους του, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ποσό αυτό αφορούσε την διαμονή και την θεραπεία του στο Λονδίνο, όταν έπρεπε να μεταβεί για χειρουργική επέμβαση, εξαιτίας όγκου στον εγκέφαλο.

Ο Ονασαγόρας, μέσω της στήλης #PoliticsBlog της εφημερίδας «Η Καθημερινή», υπενθυμίζει ότι «ο δε Γιώργος Βασιλείου δήλωσε δημόσια πως δεν γνώριζε ότι χρωστάει το συγκεκριμένο ποσό, ότι κανένας δεν τον ενημέρωσε σχετικά και διερωτήθηκε γιατί μετά από 18 χρόνια γίνεται τόσος ντόρος...

Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε εντύπωση είναι η δήλωσή του Γιώργου Βασιλείου πως προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με τον Γενικό Ελεγκτή χωρίς αποτέλεσμα. "Θα ήταν πιο ευγενικό να μ' έπαιρνε ένα τηλέφωνο ο Γενικός Ελεγκτής παρά να έβγαζε σήμερα ανακοίνωση", δήλωσε στο ΣΙΓΜΑ.

Άλλη έκπληξη, ήταν η αναφορά του κ. Βασιλείου πως εάν το ΥΠΕΞ εκδώσει ανακοίνωση στην οποία να αναφέρεται ότι όντως τότε ανέλαβε τα έξοδα νοσηλείας και τώρα τ' αξιώνει είναι πρόθυμος ν' αναλάβει και να τακτοποιήσει το χρέος...

Η απορία που γεννάται είναι γιατί ο ίδιος ο Γιώργος Βασιλείου δεν έκανε ένα τηλεφώνημα στο ΥΠΕΞ να μάθει και να τακτοποιήσει το θέμα και έψαχνε τον Οδυσσέα; Και τώρα γιατί περιμένει επίσημη ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ και δεν σηκώνει το τηλέφωνο να μάθει και να λυθεί η απορία και η όποια παρεξήγηση;».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X