ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο άγνωστος Χ του ΔΗΚΟ, ο Οδυσσέας-Τσακ Νόρις και η τάτσα του Κωστάκη

Με αγωνία αναμένεται στην πριγκιπική αυλή η νέα... ανταρσία.

Με τα τεκταινόμενα στο ΔΗΚΟ, την έρευνα κατά των γιατρών που κατήγγειλε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης και τις έρευνες για το σκάνδαλο της Οικονομίας ασχολείται σήμερα ο Ονασαγόρας του Politicsblog της «Καθημερινής».

 

Με αγωνία αναμένεται στην πριγκιπική αυλή η νέα... ανταρσία. Πηγή μου στο ΔΗΚΟ αναφέρει πως έχουν ενταθεί οι ψίθυροι ότι επίκειται "παραίτηση" ή "διαφοροποίηση" νέου στελέχους του κόμματος "με στόχο να πληγεί η υποψηφιότητα Νικόλα". Σύμφωνα με την πηγή μου ενώ αρχικά γινόταν λόγος για δύο διαφοροποιήσεις τώρα μιλάμε για μία και ίσως και αυτή να αποφευχθεί αφού ανέλαβε (ξανά) ενεργό ρόλο ο Μάρκος Κυπριανού". Στην ερώτησή μου "ποια είναι τα δύο στελέχη και ειδικά αυτός που φαίνεται να επιμένει σε παραίτηση" η απάντηση ήταν ξεκάθαρη και σύντομη: "Εμείς μιλάμε για τον άγνωστο Χ. Ίσως επειδή κανένας δεν θέλει να ονοματίσει το πρόβλημα αφού χωρίς όνομα ουσιαστικά δεν υπάρχει!"

Η πηγή μου ανέφερε πως "αν θα υπάρξει αντίδραση από το συγκεκριμένο άτομο λογικά θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Αν δεν γίνει σημαίνει πως αποφάσισε να παραμείνει ενταγμένος στις δυνάμεις της αλλαγής", όπως είπε...

Πηγή μου στη Νομική Υπηρεσία μου ανέφερε χθες πως η έρευνα κατά των γιατρών που κατήγγειλε ο Οδυσσέας-Τσακ Νόρις στον Κωστάκη "θα προχωρήσει οπωσδήποτε!". Όπως σημείωσε: "Εξάλλου οι παράπλευρες συνέπειες αυτής της ιστορίας δεν είναι και τόσο σημαντικές όπως του μεγάλου σκανδάλου της Οικονομίας".

Σύμφωνα πάντα με την πηγή μου οι καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων στη διερεύνηση του σκανδάλου της Οικονομίας αναμένεται να επανέλθουν στη δημοσιότητα. "Αυτό θα γίνει όχι μόνο λόγω του προεκλογικού αλλά και επειδή φάνηκε πως ο κόσμος έχει κουραστεί με τις παλινδρομήσεις του Γενικού Εισαγγελέα, τη μια να μας λέει πως το θέμα προχωρεί με γοργούς ρυθμούς, την άλλη να εξαγγέλλει συλλήψεις και τελευταία να μας προειδοποιεί πως δεν πρόκειται να υπάρξουν ποινικές ευθύνες!" "Πιστεύω πως έχει και η υπομονή των πολιτών τα όριά της και ακούω πως κάποιοι ετοιμάζονται να βγουν και να καταγγείλουν την καθυστέρηση από τη Νομική Υπηρεσία και να υποδείξουν στον Γενικό Εισαγγελέα πως μπορεί να πλησιάζει η ώρα που θα αφυπηρετήσει αλλά αν δεν προωθήσει τις υποθέσεις που βγάζουν μάτι, στο τέλος θα του μείνει η τάτσα. Μια τάτσα που θα την καταγράψει η ιστορία" όπως μου είπε. Υποσχέθηκε πως σήμερα θα μου δώσει νέα στοιχεία τα οποία, υπό κανονικές συνθήκες θα διαβάσετε αύριο...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X