ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας Vs Λιλλήκας: «Ούτε ζωγραφιστό»

Βαριές κουβέντες από το «πριγκιπικό» επιτελείο

Σε ιδιαίτερη έντονη, εξελίχθηκε η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Νικόλα Παπαδόπουλο και Γιώργο Λιλλήκα, μετά τις αποκαλύψεις του δεύτερου ότι προσεγγίστηκε από επιτελείο, προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητά του, διά της εξαγοράς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ονασαγόρας στην στήλη #PoliticsBlog της εφημερίδας «Η Καθημερινή», από το επιτελείο του «Πρίγκιπα» ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί, ενώ φαίνεται πως ο ένας δεν θέλει να δει τον άλλο «ούτε ζωγραφιστό».

Αυτούσιο το απόσπασμα:

«Ενώ ο Λιλλήκας έχει από καιρό προβεί σε κατηγορίες και υπονοούμενα κατά του πριγκιπικού επιτελείου, ο ίδιος ο πρίγκιπας Νικόλαος παρέμενε σιωπηλός. Χθες όμως τοποθετήθηκε στους ισχυρισμούς Λιλλήκα ότι φίλος του (του Λιλλήκα) του πρότεινε χρηματισμό εκ μέρους του επιτελείου Παπαδόπουλου με στόχο να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Ο πρίγκιπας ζήτησε για άλλη μια φορά από τον Λιλλήκα να αποκαλύψει αυτόν που προσπάθησε να τον εξαγοράσει και χαρακτήρισε τον πρώην πολιτικό του φίλο και κολλητό ως άτομο που ψάχνει τα 15 λεπτά δημοσιότητάς του, τα οποία, όπως είπε έχουν τελειώσει...

Ο Λιλλήκας επανήλθε απαντώντας πως ο ίδιος έχει περισσότερη δημοσιότητα απ' όση ήθελε να έχει στη ζωή του. "Άλλοι είναι που χρησιμοποιούν εκατομμύρια, σε μια εποχή που υπάρχουν οικογένειες που πεινούν, για να αποκτήσουν δημοσιότητα και να αποκτήσουν παρουσία στην πολιτική ζωή του τόπου. Η δική μου παρουσία έγινε μέσα από τη σκληρή δουλειά, τη δική μου, και δε στηρίχτηκα ποτέ σε άλλα δεκανίκια για να έχω παρουσία στην πολιτική ζωή" ανέφερε ρίχνοντας λάδι στη φωτιά...

Ήδη από την πριγκιπική αυλή μαθαίνω πως ο πρίγκιπας Νικόλαος είναι έξω φρενών με τις αναφορές Λιλλήκα ενώ στα ψηλά δώματα του ΔΗΚΟ ακούστηκε χθες σε δυνατή ένταση και η λέξη "αγνωμοσύνη".

"Ούτε ο Νικόλας, ούτε ο Λιλλήκας δεν θέλουν να δουν ζωγραφιστό ο ένας τον άλλο κάτι που ο Νικόλας θα πληρώσει εάν περάσει στον δεύτερο γύρο" σχολίασε χθες στέλεχος του ΔΗΚΟ, χωρίς ωστόσο να δικαιολογεί τη στάση Λιλλήκα που την αποδίδει "σε άγχος για τα χαμηλά ποσοστά που του δίνουν όλες οι δημοσκοπήσεις".».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X