ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας: «Καρφώνει» Νίκαρο για τα «δεσμεύομαι»

«Ερχόμαστε για να φέρουμε το καινούριο»

«Δεν ερχόμαστε για να διορθώσουμε το παλιό. Ερχόμαστε για να φέρουμε το καινούριο», δήλωσε απόψε σε πολιτική συγκέντρωση στο Στρόβολο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, υποψήφιος για την Προεδρία, Νικόλας Παπαδόπουλος, αναφέροντας ότι οι διαφορές ανάμεσα στη δική του προσπάθεια και τις άλλες υποψηφιότητες είναι πολλές και σημαντικές γιατί "εμείς αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την πολιτική".

"Έχουμε άλλη αντίληψη για τον τρόπο που το κράτος πρέπει να αντιμετωπίζει τον πολίτη. Έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες. Δεν δίνουμε δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα. Κάθε λέξη που λέμε την εννοούμε. Εκφράζουμε το σήμερα και το αύριο και δεν αναπαράγουμε λογικές και πολιτικές του παρελθόντος που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν", ανέφερε ο κ.Παπαδόπουλος.

Πρόσθεσε ότι η πιο μεγάλη και πιο σημαντική διαφορά είναι "ότι εμείς δεν ερχόμαστε για να διαχειριστούμε την κατάσταση που υπάρχει σήμερα. Ερχόμαστε για να την αλλάξουμε. Δεν ερχόμαστε για να διορθώσουμε το παλιό. Ερχόμαστε για να φέρουμε το καινούριο. Δεν ερχόμαστε για να μπαλώσουμε τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν. Ερχόμαστε για να λύσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη".

Απευθυνόμενος στο κοινό ο κ. Παπαδόπουλος είπε: "Σας θέλω και σας χρειάζομαι δίπλα μου για να ορίσουμε νέες προτεραιότητες, με επίκεντρο την καθημερινότητα των πολιτών. Για να φέρουμε την αξιοπιστία στην πολιτική ζωή. Για να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια μας. Για να αποκαταστήσουμε τη μεσαία τάξη. Για να οδηγήσουμε την πραγματική οικονομία σε ανάπτυξη. Για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας".

"Σας θέλω και σας χρειάζομαι δίπλα μου, για να κάνουμε πράξη τη Νέα Στρατηγική στο Κυπριακό. Για να ενισχύσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία. Για να διεκδικήσουμε βιώσιμη και λειτουργική λύση, που θα διασφαλίσει την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Για να φέρουμε στην Κύπρο την αλλαγή", κατέληξε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X