ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο «τιτίβισμα» Σιζόπουλου κατά του ΑΚΕΛ (Pic)

Απαντά στα περί... «προστασίας» από το κόμμα

Η κόντρα μεταξύ του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, και του ΑΚΕΛ, καλά κρατεί και φουντώνει, καθώς οι ανακοινώσεις και οι απαντήσεις μέσω επισήμων δηλώσεων, ανακοινώσεων, αλλά και αναρτήσεων στα social media, δίνουν και παίρνουν καθημερινά.

Μετά την ανακοίνωση του κ. Σιζόπουλου, που ανέφερε ότι «τις εκλογές δεν τις κέρδισε ο Νίκος Αναστασιάδης, τις έχασε η ηγεσία του ΑΚΕΛ λόγω των χειρισμών που ενδεχομένως η ίδια ηθελημένα έκανε», το ΑΚΕΛ αντεπιτέθηκε, επίσης με ανακοίνωση, μέσω της οποίας υπενθύμιζε στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ την απόφαση του κόμματός του, για ψήφο στον «Κανένα», σε αντιδιαστολή με τα όσα ανέφερε μήνες προηγουμένως.

Ο κ. Σιζόπουλος, όμως, με χθεσινή του δήλωση, επέμεινε στην αρχική του θέση, ότι ενδεχομένως, το ΑΚΕΛ και ο Σταύρος Μαλάς, δεν επιθυμούσαν, πραγματικά την εκλογή στην εξουσία, χάνοντας σκόπιμα, για να παραμείνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Νίκος Αναστασιάδης.

Η νέα τοποθέτησή του, έφερε την νέα αντίδραση από το ΑΚΕΛ, το οποίο, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει, ώστε να προστατεύσει τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ.

Κι ο ίδιος, απάντησε σήμερα, με tweet, «ευχαριστώντας» το ΑΚΕΛ:

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X