ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες «βολές» κατά του Γενικό Ελεγκτή από την Κουρσουμπά

«Τροφοδοτεί τη δίψα για κουτσομπολιό»

Ο Γενικός Ελεγκτής με ύφος και τόνο λαϊκίστικο δείχνει ότι προτεραιότητά του δεν είναι να υπηρετήσει το καλώς νοούμενο συμφέρον της Πολιτείας αλλά να τροφοδοτεί το αγελαίο ένστικτο της κοινωνίας ή/και τη δίψα για κουτσομπολιό.

Σε ανακοίνωσή της, η Επίτροπος Νομοθεσίας και Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, αναφέρει ότι η σημερινή ανακοίνωση του Γενικού Ελεγκτή επιβεβαιώνει, με τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, τα όσα καταγγέλλει με τη χθεσινή ανακοίνωση, όσον αφορά στην από μέρους του στοχοποίησή της καθώς και την αντιεπιστημονική, αντιεπεγγελματική υποκειμενική και πρωτίστως εκφοβιστική τακτική που ακολουθεί κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του.

Ο Οδυσσέας και η δίψα για αυτοπροβολή

Παράλληλα αναφέρει ότι επιστρατεύοντας, για ακόμη μια φορά, ύφος και τόνο λαϊκίστικο, ο Γενικός Ελεγκτής "δείχνει ότι προτεραιότητά του δεν είναι να υπηρετήσει το καλώς νοούμενο συμφέρον της Πολιτείας, στη βάση εμπεριστατωμένων ελέγχων σύμφωνα με αντικειμενικά και επιστημονικά αποδεχτά κριτήρια, αλλά να τροφοδοτεί το αγελαίο ένστικτο της κοινωνίας ή/και τη δίψα για κουτσομπολιό".

Σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμα του τελευταίου του «ελέγχου», όπως αναφέρει, "ο οποίος διενεργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς να έχω ενημερωθεί σχετικά με αυτόν και χωρίς να έχει ληφθεί η δική μου άποψη, κατά παράβαση των αρχών της νομιμότητας και της φυσικής δικαιοσύνης, αλλά και χωρίς να αναζητηθούν τα οποιαδήποτε τεκμήρια που θα επιβεβαιώνουν ή όχι τις καταγγελίες, προτίθεμαι να απαντήσω δια της κανονικής και επίσημης οδού στην επιστολή του".

Σε ό,τι αφορά τα "λοιπά φαιδρά που με ύφος εκφοβιστικό, ο Γενικός Ελεγκτής «καταγγέλλει» στην ανακοίνωσή του, δεν προτίθεμαι να τα σχολιάσω. Και τούτο διότι, δική μου προτεραιότητα παραμένει η υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος και η προάσπιση των δύο Θεσμών που έχω αναλάβει την ευθύνη να υπηρετώ", καταλήγει η κ. Κουρσουμπά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X