ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα φούσκα βλέπει ο Χάρης στα τηλεοπτικά των ομάδων

Ρίχνει το «μπαλάκι» στο ΔΣ της Cyta ο Υπουργός Οικονομικών

Την θέση πως φαίνεται να δημιουργείται στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ποδοσφαίρου, άλλη μια φούσκα, με τιμές που ξεφεύγουν πραγματικά από την κοινή λογική, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

«Δεν έχω καμία διαφωνία με τα όσα ο Γενικός Ελεγκτής έχει υποδείξει, ότι δηλαδή πρέπει να διασφαλίζεται θετικός οικονομικός αντίκτυπος από κάθε απόφαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων. Από τότε που ήμουν βουλευτής, είχα εκφράσει την άποψη πως φαίνεται να δημιουργείται σε αυτό το ζήτημα των δικαιωμάτων του ποδοσφαίρου, άλλη μια φούσκα, με τιμές που ξεφεύγουν πραγματικά από την κοινή λογική. Αυτή την άποψη είχα ευθύς εξαρχής, με τις εξελίξεις και τα νούμερα που βλέπω να συζητούνται, επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες ότι πρόκειται για κινήσεις που ξεφεύγουν από τα όρια της οικονομικής λογικής», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του που έθεσε ερώτημα η «Κ».

Συνοψίζοντας είπε ότι συμφωνεί με τη θέση του Γενικού Ελεγκτή, δηλαδή πως πρέπει να εδράζονται οι όποιες αποφάσεις στην οικονομική λογική.

Κατέληξε πως, μπορεί να υπάγεται η Cyta στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά η αποκλειστική ευθύνη για την λήψη αποφάσεων που εναπόκεινται στα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων, ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X