ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα επίθεση ΕΔΕΚ στο ΕΛΑΜ: «Πού τους οδηγεί ο Γρίβας;»

Καινούργιο επεισόδιο στο σίριαλ της ανταλλαγής πυρών

Επίθεση εξαπέλυσε εκ νέου η ΕΔΕΚ στο ΕΛΑΜ, με αφορμή την πρόσφατη ανταλλαγή πυρών, μέσω ανακοινώσεων, σε σχέση με την αποφυγή της αναφοράς του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου, σε προδοτικό πραξικόπημα, στην Ολομέλεια της Βουλής, στις 15 Ιουλίου.

Η ΕΔΕΚ κατηγόρησε ξανά το ΕΛΑΜ ότι αποφεύγει να απαντήσει εάν καταδικάζει την παράνομη δραστηριότητα του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β', ενώ το βράδυ της Παρασκευής, σε εκδήλωσή τους, φώναζαν το σύνθημα «Γρίβα ζεις, εσύ μας οδηγείς».

Διαβάστε, επίσης: Φάκελος Κύπρου: Ντοκουμέντα στη δημοσιότητα (pic)

Ακολούθως, στην ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ, επισημαίνει ότι ο Γρίβας οδηγεί το ΕΛΑΜ στην παρανομία και στην συνυπευθυνότητα για την κατοχή. 

Διαβάστε, επίσης: Πανηγύρια στα κατεχόμενα για την τουρκική εισβολή (Pics)

Αυτούσια η ανακοίνωση της ΕΔΕΚ:

«Η από ημερών σκόπιμη αποφυγή της ηγεσίας του ΕΛΑΜ να απαντήσει εάν καταδικάζει την παράνομη δραστηριότητα του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β΄ και αν θεωρεί το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου προδοτικό, απαντήθηκε από το χθεσινό τους σύνθημα «Γρίβα ζεις. Εσύ μας οδηγείς».
Η από ημερών σκόπιμη αποφυγή της ηγεσίας του ΕΛΑΜ να απαντήσει στο ερώτημα εάν καταδικάζει την παράνομη δραστηριότητα του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β΄ και αν θεωρεί ότι το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ήταν προδοτικό και ήταν αυτό που άνοιξε την κερκόπορτα στην τουρκική εισβολή και κατοχή, απαντήθηκε χθες στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν μέλη του στη Λευκωσία, με το σύνθημα που φώναζαν «Γρίβα ζεις. Εσύ μας οδηγείς».

Αλήθεια πού τους οδηγεί; Μα προφανώς στην παρανομία, στην εκτροπή και στην συνυπευθυνότητα για την κατοχή που υφίσταται σήμερα η πατρίδα μας και για τα δεινά που επιφορτίστηκαν στον κυπριακό λαό.»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X