ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» για τον Νικόλα

Μπούμερανγκ η γκάφα Σιζόπουλου για ΔΔΟ

Σε μεγάλη πίεση εξελίσσεται η κριτική για το θέμα της Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας για τον Νικόλα Παπαδόπουλο, όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας στο #PoliticsBlog της εφημερίδας «Η Καθημερινή». 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην στήλη, η μεγαλύτερη πίεση στον Νικόλα, ασκείται «ιδιαίτερα από στελέχη του κόμματός του και πιο ιδιαίτερα από τον Άγγελο Βότση... Σύμφωνα με πηγή μου στην πριγκιπική αυλή, προχθές ακούστηκε από στέλεχος του επιτελείου του Νικόλα Παπαδοπούλου ότι «έπρεπε στο θέμα της ΔΔΟ να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην εξελιχθεί στο μπούμερανγκ που εξελίχθηκε». Το στέλεχος, σύμφωνα με την πηγή μου «στόχευε ευθέως τον Σιζόπουλο και την ‘γκάφα’ που έκανε να πει δημόσια ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος αποκηρύσσει τη ΔΔΟ».

Όπως μου αναφέρθηκε όσο ο Νικόλας Παπαδόπουλος καθυστερεί να τοποθετηθεί ξεκάθαρα εάν αποκηρύσσει ή όχι τη ΔΔΟ τόσο θα ογκούται η πίεση πάνω του και εσωκομματικά αλλά και από τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ. Και η πηγή μου κατέληξε: «Αυτή τη στιγμή ο Νικόλας βρίσκεται σε μια κατάσταση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αφού θα πρέπει να ισορροπήσει μεταξύ των νέων συνεργατών του που απορρίπτουν τη ΔΔΟ, των στελεχών του κόμματός που θεωρούν μέγα ολίσθημα την αποκήρυξή της αλλά και την τελευταία γέφυρα που θα μπορούσε να διατηρήσει με το ΑΚΕΛ, σε περίπτωση που βρεθεί αυτός στον δεύτερο γύρο απέναντι από τον Αναστασιάδη»...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση