ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μουλάρωμα» Άντρου για Κατσουρίδη: «Ούτε να το σκέφτεται!»

Τα εν οίκω του ΑΚΕΛ, εν δήμω, μέσω της κ. Γιαννούλας

Η υποψηφιότητα και η ομάδα στήριξης του Σταύρου Μαλά, φαίνεται πως προκαλεί «τριγμούς» στα ενδότερα του ΑΚΕΛ, μετά τις αναφορές του Νίκου Κατσουρίδη, για ενδεχόμενη στήριξη του υποψηφίου του κόμματος.

Όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας στην στήλη «#PoliticsBlog» της εφημερίδας «Η Καθημερινή», ο Άντρος Κυπριανού, δεν δέχεται τους όρους που έθεσε ο κ. Κατσουρίδης, γι' αυτό και αντέδρασε:

«Λυτούς και δεμένους έχει βάλει ο ανεξάρτητος υποψήφιος του ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς για να πείσουν και να πιέσουν πολιτικά τον Νίκο Κατσουρίδη να δηλώσει δημόσια τη στήριξή του στην υποψηφιότητά του. Την είδηση μού επιβεβαίωσε προχθές η κυρία Γιαννούλα, η οποία ως γνωστόν ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα... Όπως μου είπε η κυρία Γιαννούλα «παρά τις επανειλημμένες... πρεσβείες του Σταύρου στον Νίκο, ο τελευταίος δεν δείχνει να κάμπτεται, παρά τη στενή σχέση που διατηρούσε με τον Μαλά και τη στήριξη που του παρείχε στις προηγούμενες προεδρικές». Όπως μου είπε η αξιόπιστη κυρία Γιαννούλα η θέση του Κατσουρίδη είναι ξεκάθαρη: Χωρίς αποκατάσταση από το κόμμα μετά από όσα άδικα έχει υποστεί, δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Μου ανέφερε ακόμα πως η αντίδραση του Άντρου, όταν άκουσε τους όρους Κατσουρίδη ήταν αυθόρμητη, έντονη και απότομη: «Ούτε να το σκέφτεται!». «Αυτή βεβαίως ήταν μόνο η πρώτη, πρώτη αντίδρασή του» μου είπε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τόση η πίεση που δέχεται η ηγεσία του ΑΚΕΛ από τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις για τον Μαλά που μπορεί και βουνά να μετακινήσει όχι ένα μουλάρωμα του Άντρου»...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X