ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια... ζιβανία στον Κοτζιά!

Βαριές οι ατάκες που «έριξε» χθες στο Δικαστήριο

Πυρ και μανία έγινε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, την Δευτέρα, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου κλήθηκε για να εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση, σε σχέση με το οικόπεδο, που είχε παραχωρήσει η Ιερά Μονή Κύκκου, για την ανέγερση της Ελληνικής Πρεσβείας. Οι ατάκες που εκστομίστηκαν εκ μέρους του Κοτζιά, ήταν βαριές, σε σημείο που μόνο ένα γνήσιο, κυπριακό, παραδοσιακό... ποτό θα τον ηρεμούσε!

Όπως αναφέρει στην στήλη #Politicsblog της «Καθημερινής», ο Ονασαγόρας, «κάποιος μάλιστα έλεγε πως "ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έπρεπε να είχε ένα μπουκάλι ζιβανία και ένα μπουκάλι κουμανταρία για να ηρεμήσει τον εξαγριωμένο υπουργό".».

Στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ο Κοτζιάς έξω φρενών έλεγε και ξανάλεγε στον Βελάρη: "ντροπή", "να ανακαλέσετε", "είναι προσβλητικό να ρωτά Κύπριος υπουργό αν είναι ευνουχισμένος καθηκόντων", "ούτε επί Χούντας δεν διασύρθηκε έτσι η Ελλάδα" και άλλα που κράτησαν αυξημένο το ενδιαφέρον του κοινού και προκάλεσαν και live διαδικτυακές μεταδόσεις.

Ατάκες «φωτιά» στο δικαστήριο Λευκωσίας: «Ούτε επί Χούντας δεν...» (Pics)

Εγώ κράτησα τρεις σημειώσεις απ' όσα αναφέρθηκαν στη δίκη:

Την αναφορά του Κοτζιά ότι ο ηγούμενος Κύκκου του ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ότι θέλει να βλέπει απέναντι του (από το παλάτι-μετόχι του) την ελληνική σημαία.

Ότι ο Βελάρης υποστήριξε πως "ο Στεφανόπουλος προσπάθησε να δώσει το ακίνητο προίκα στην κόρη του και τον σταματήσαμε" με τον Κοτζιά να απαντά: Καλά κάνατε.

Τη θέση του Κοτζιά ότι ο Βελάρης "θέλει συστηματικά να εμποδίσει τον ηγούμενο να έρθει σε συνεννόηση μαζί μας" και πως υποψιάζεται ότι αυτός "έταξε το ακίνητο σε άλλα funds".

Νομικός που διαβάζει πίσω από τις λέξεις γιατί γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για το επίδικο ακίνητο μου έλεγε πρόσφατα:

"Είναι πολλά τα λεφτά του ακινήτου, αντάξια του παρασκηνίου και του προσκηνίου που εξελίσσεται".»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X