ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά την αναστάτωση η αποκατάσταση... Fake news το κλείσιμο των οδοφραγμάτων

Συκοφαντίες τ/κ μέσων για «αντίποινα»

Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, επικρατούσε στα κατεχόμενα κλίμα μίνι-αναστάτωσης, με αφορμή πληροφορίες που αφορούσαν το ότι η ε/κ πλευρά προτίθεται, ανάμεσα στα μέτρα στα οποία έχουν πέσει στο τραπέζι αναφορικά με την αντίδραση ως προς τη συμπεριφορά της Τουρκίας, μεταξύ άλλων να κλείσει και τα οδοφράγματα.

Αυτή η πληροφορία πήρε γρήγορα διαστάσεις στα τ/κ ΜΜΕ τονίζοντας ότι η ε/κ πλευρά ετοιμάζει «αντίποινα», ενώ βασίζονταν και σε δηλώσεις ε/κ πολιτικών που τόνιζαν πως η Λευκωσία πρέπει να σκληρύνει τη στάση της.

Στην συνέχεια ωστόσο, αριθμός τ/κ ΜΜΕ διέψευσε την είδηση, με τις πληροφορίες της «Κ» να εστιάζουν σε συγκεκριμένα σημεία για όλο το προαναφερόμενο σκηνικό.

Και δη στην πρόσφατη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τους πολιτικούς αρχηγούς όπου όντως τέθηκαν επί τάπητος σειρά ενδεχόμενων πρωτοβουλιών με απώτερο στόχο την εξασφάλιση της καταλληλότερης απάντησης στις νέες κινήσεις της τουρκικής πλευράς στην ΑΟΖ.

Ωστόσο όπως είναι ήδη γνωστό, η Κυπριακή Δημοκρατία ακολουθεί στις Βρυξέλλες τη διπλωματική οδό, παρά την κορύφωση της αντιπαράθεσης πέριξ της κυπριακής ΑΟΖ.

Μάλιστα, και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, έκανε ανάρτηση στο Twiter τονίζοντας, πως αυτές οι απόψεις, για κλείσιμο οδοφραγμάτων, δεν άπτονται της προσπάθειας για επανένωση της Κύπρου.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση