ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σάκος του μποξ» κατέληξε ο Μάρκος Κυπριανού στο ΔΗΚΟ

«Καθόλου καλά τα πράγματα» στην πριγκιπική αυλή

Δύσκολα τα πράγματα στο ΔΗΚΟ, μετά τις εκλογές, καθώς δεκάδες στελέχη του, είτε έχουν διαγραφεί, είτε έχουν υποβάλει την παραίτησή τους. Αυτό αναφέρει ο Ονασαγόρας, κατόπιν πληροφόρησής του από την ΔΗΚΟϊκιά Φωτούλα, η οποία αναφέρεται και στον Μάρκο Κυπριανού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην στήλη #PoliticsBlog της «Καθημερινής», η κ. Φωτούλα αποκάλυψε ότι «δεν υπάρχει τίποτε πια που να θυμίζει το παλιό ΔΗΚΟ. Ούτε καν ο Μάρκος Κυπριανού που από φέρελπις ΥΠΕΞ κατέληξε να είναι σάκος του μποξ για τους δυσαρεστημένους".

Η Φωτούλα ρωτούσε και ξαναρωτούσε "πως μπορεί να συνεχίσει το κόμμα αφού από την επομένη των εκλογών έχασε 47 από τα στελέχη του;"
Μάλιστα, το κλίμα είναι κάτι περισσότερο από βαρύ και οι λίγοι που περιφέρονται στο κόμμα διερωτώνται πόσοι θα παραμείνουν μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές. "Νομίζω πως το μόνο θετικό είναι ότι ο Νικόλας θα μπορεί να τους μεταφέρει όλους στο Συνεδριακό με το οικογενειακό του Βαν, αν και παίζει να επιλέξουν μια πολύ πιο μικρή αίθουσα", ανέφερε η κ. Φωτούλα.

Από άλλη πηγή από το άλλο ΔΗΚΟ, αναφέρει ότι κάποιοι ετοιμάζουν εκπλήξεις και πως η φαινομενική ηρεμία που παρατηρείται είναι αυτή που επικρατεί πριν ξεσπάσει η μπόρα. "Μην σας πω Τσουνάμι", συμπλήρωσε.

- Αληθεύει ότι ο πρίγκιπας Νικόλαος είχε συνάντηση με δικηγόρους για να δει και τη δικαστική πτυχή του θέματος, αφού, όπως όλα δείχνουν, το ΔΗΚΟ θα καταλήξει τελικά σε κανονικά δικαστήρια»;

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X