ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με μεθόδους ΑΚΕΛ κινείται πλέον ο Νικόλας-Λεωφορεία και από πόρτα σε πόρτα

Κλιμάκια σε κοινότητες και από πόρτα σε πόρτα επαφή με τους πολίτες

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Τη μέθοδο που ακολουθούσε ανέκαθεν το ΑΚΕΛ, της επαφής από πόρτα σε πόρτα και από κοινότητα σε κοινότητα ξεκίνησε το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου. Η μείωση της ψαλίδας μεταξύ του ΔΗΚΟϊκού Προέδρου και του Σταύρου Μαλά, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις κινητοποίησε πλήρως το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου για πλήρη συσπείρωση του ενδιάμεσου χώρου.

Ναύλωσαν λεωφορεία

Το Σαββατοκυρίακο που πέρασε, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, στελέχη των κομμάτων που τον στηρίζουν και πρόσωπα από τη νεολαία, γύρισαν με δύο λεωφορεία 25 και πλέον κοινότητες σε Επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού, με τον υποψήφιο για την προεδρία να πραγματοποιεί ομιλίες και να παρουσιάζει το έργο του. Την Τετάρτη το απόγευμα, στελέχη του επιτελείου αναμένεται να καλύψουν την Λευκωσία, οργανώνοντας συζητήσεις σε καφενεία και μοιράζοντας από πόρτα σε πόρτα τις προεκλογικές θέσεις του ΔΗΚΟϊκού προέδρου.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως τις επόμενες μέρες, ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα μεταβεί στην Αθήνα και στην Αγγλία για ομιλίες και συναντήσεις με την παροικία. Όταν επιστρέψει αναμένεται να εξαγγείλει και τις θέσεις του στην οικονομία οι οποίες θεωρούνται και το μεγάλο χαρτί σύμφωνα με στελέχη του περίγυρού του.

Η διαφήμιση και η οικονομία

Το κύριο ζήτημα που προβληματίζει στελέχη, είναι κατά πόσο οι προγραμματικές θέσεις θα γνωστοποιηθούν και θα προβληθούν καταλλήλως στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα. Όπως εξηγούν πολιτικοί κύκλοι, ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα ακολουθήσει τη μέθοδο των βουλευτικών εκλογών, όπου μέσω διαφήμισης θα προβάλλει και τις προγραμματικές του θέσεις.

Ο Σιζόπουλος και η διζωνική

Στο επιτελείο παραδέχονται πως η τοποθέτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου για τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία δεν ήταν η καταλληλότερη ούτε η ορθότερη. Όπως εξηγούν, θα απασχολήσει αναμφίβολα τον προεκλογικό καθόλη τη διάρκεια αλλά δεν φαίνεται να προκάλεσε ζημιά στον ΔΗΚΟϊκό πρόεδρο. Για τη διαχείριση της «κρίσης», ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα αντιστρέφει τα πυρά όταν καλείται να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τη ΔΔΟ. Πιο συγκεκριμένα, θα αντιστρέφει το ερώτημα, κατά πόσο ο κυπριακός λαός δέχεται εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφο κ.ο.κ.

Κινητοποίηση των ανενεργών στελεχών

Ζήτημα που απασχολεί το επιτελείο του κ. Παπαδόπουλου, ιδιαίτερα μετά και την μείωση της ψαλίδας, είναι το αν θα καταφέρει να συσπειρωθεί τελικώς ο ενδιάμεσος χώρος. Όπως επισημαίνουν στελέχη, από πλευράς του ΔΗΚΟ έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια επαναφοράς και κινητοποίησης στον προεκλογικό, αποστασιοποιημένων στελεχών, με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ να αναλαμβάνει το επόμενο διάστημα ζεστά το ζήτημα και να προχωρά σε προσωπικές επαφές.

Πηγή: Καθημερινή 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X