ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαζί ή χώρια; Αποφασίζει ο ενδιάμεσος

Θα προχωρήσουν με κοινό υποψήφιο όσοι υποστήριξαν Νικόλα;

Οι κεντρικές επιτροπές ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Αλληλεγγύης και Οικολόγων συνέρχονται ξεχωριστά για να κάνουν τόσο την αποτίμηση τους για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας όσο και για να δουν πως θα προχωρήσουν εν όψει δεύτερου γύρου. Το μέγα ερώτημα είναι το τι θα γίνει με το ποσοστό που όλοι μαζί συγκέντρωσαν, μιας και το 25,74% δεν το λες ευκαταφρόνητο. Θα μείνουν μαζί δημιουργώντας έναν ισχυρό ενδιάμεσο χώρο, αλλάζοντας έτσι τον πολιτικό χάρτη ή θα επιλέξουν να πορευτούν πλέον ο καθένας μόνος, διασκορπώντας  έτσι και το μεγάλο ποσοστό που πήραν. 

 ΔΗΚΟ 

Συνέρχεται εντός της ημέρας η Γραμματεία στο ΔΗΚΟ για να ορίσει συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Αντωνιάδης είπε ότι η Γραμματεία θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα, αλλά οπωσδήποτε αναμένεται να ορίσει ημερομηνία κατά την οποία θα καλέσει την Κεντρική Επιτροπή.


ΕΔΕΚ 

Απόψε, στις 19:00 συνέρχεται το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Παναγιώτου.

Πρόσθεσε ότι αναμένεται ότι θα σταλεί εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή για την στάση που θα τηρήσει το κόμμα στο δεύτερο γύρο των εκλογών.


Αλληλεγγύη

Στις 12:00 πραγματοποιείται η συνεδρία Εκτελεστικού Γραφείου του Κινήματος Αλληλεγγύη με αντικείμενο την αποτίμηση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Σελινόπουλος.

Θα τα δούμε και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, είπε, προσθέτοντας ότι αναμένεται ότι θα αποφασιστεί ποια εισήγηση στο Κεντρικό Συμβούλιο για το πως θα πρέπει να πορευθεί η Αλληλεγγύη.

Οικολόγοι

Εντός της ημέρας θα συνεδριάσει και η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η επικεφαλής του Γραφείου Τύπου Αφροδίτη Χριστινάκη.

Η Πολιτική Επιτροπή θα καθορίσει και τα επόμενα βήματα, πρόσθεσε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X