ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για τα αγορασμένα «likes» δίνουν Νικόλας-Μαλάς (Pics)

Αλληλοκατηγορίες για αγορά από τρίτες χώρες

Στην ανταλλαγή πυρών προβαίνουν τις τελευταίες ώρες τα επιτελεία των Σταύρου Μαλά και Νικόλα Παπαδόπουλου, σε σχέση με το ποιος έχει αγοράσει ηλεκτρονικά, τα likes κάτω από τις δημοσιεύσεις, στις επίσημες σελίδες των υποψηφίων στο facebook.

Την αρχή έκανε το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, μέλος του οποίου ανέρτησε μια εικόνα στην οποία φαίνεται, πως τα likes του κ. Μαλά είναι αγορασμένα από χώρες όπως η Ινδία, το Μπαγκλαντές, η Ινδονησία, το Πακιστάν, η Τουρκία και η Αίγυπτος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πολίτης», το επιτελείο του Σταύρου Μαλά διέψευσε κατηγορηματικά, αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη σελίδα, όπου αναγράφονται τα στοιχεία είναι ανενεργή σήμερα, καθώς είχε δημιουργηθεί το 2012. Παράλληλα, τόνισαν ότι, πέραν των Google Ads, δεν προχώρησαν στην αγορά likes.

Την ίδια στιγμή, όμως, το επιτελείο Μαλά, ανταπέδωσε τις κατηγορίες στο επιτελείο Παπαδόπουλου, για την χρήση της ίδιας τακτικής.

Στο επιτελείο του Νικόλα δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα, όμως... Μέλος του επιτελείου, με νέα κοινοποίηση, απάντησε στο επιτελείο του ανθυποψηφίου τους, ότι τα στοιχεία είναι σημερινά.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X