ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μα κυρία Χρυστάλλα μου που ήσουν;

Κάναμε μαύρα μάτια να την δούμε

Μετά και από τις χθεσινές της δηλώσεις δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν που ήταν η κυρία Γιωρκάτζη τόσο καιρό. Στο comeback της, μας είπε κάτι που το ξέρει και η κουτσή Μαρία ότι δηλαδή η εικόνα για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια προβληματίζει. Όπως ήταν φυσικό τις δηλώσεις αυτές δεν θα μπορούσε να μην τις σχολιάσει και ο Ονασαγόρας από την στήλη #PoliticsBlog της Κ.

Γράφει λοιπόν ο Ονασαγόρας που έχει αφτιά και μάτια παντού, Η Διοικήτρια Χρυστάλλα μίλησε! Θα αλλάξει λέει τις οδηγίες για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (ΜΕΔ) γιατί η κατάσταση δεν είναι αυτή που έπρεπε να είναι και τα πράγματα δεν προχωρούν σωστά. "Πάλι καλά που το κατάλαβε, έστω και σήμερα!" δήλωσε χθες το απόγευμα σε καφέ της πρωτεύουσας γνωστός οικονομολόγος που άκουσε τη δήλωσή της Χρυστάλλας. Όπως είπε ο οικονομολόγος "Το γεγονός ότι η Χρυστάλλα αποφάσισε να επιστρέψει από τις πολύχρονες διακοπές της είναι σημαντικό και ευτυχώς έχει αντιληφθεί πως τα ΜΕΔ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της κυπριακής οικονομίας..."


Όπως είπε στη συνέχεια, πληροφορίες του από την Κεντρική Τράπεζα αναφέρουν ότι τώρα πια, με αρκετή καθυστέρηση, μελετάται σημαντική αναθεώρηση στόχων από την Χρυστάλλα σε ό,τι αφορά τα ΜΕΔ. Και κατέληξε: "Εάν η Χρυστάλλα δεν πήγε να πουλήσει μούρη χθες στον Νίκαρο, ίσως να έχουμε κάποια καλά αποτελέσματα. Αλλά όχι πριν από το τέλος του χρόνου"...

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X