ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυπριανού: Μόνο ο Μαλάς μπορεί να πετύχει μια Κύπρο με προοπτική

"Ο Νίκος Αναστασιάδης κυβέρνησε με παλινδρομήσεις, αντιφάσεις, ασυνέπεια που καταλήγουν στο τέλος σε αναξιοπιστία"

«Από την επόμενη των προεδρικών εκλογών χρειάζεται να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε μια άλλη Κύπρο. Μια Κύπρο που δεν θα μας διχάζει αλλά θα μας ενώνει. Μια Κύπρο που θα έχει προοπτική και ελπίδα για καλύτερες μέρες για όλους εμάς και ο άνθρωπος που μπορεί να το πετύχει αυτό είναι ο Σταύρος Μαλάς», δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Σε ομιλία του, κατά τη διάρκεια του Παγκύπριου Φεστιβάλ της ΕΚΥΣΥ, στη Λεμεσό, ο κ. Κυπριανού ανέφερε πως ο Σταύρος Μαλάς είναι ένας νέος άνθρωπος «με ήθος, εντιμότητα, ικανότητες, κορυφαίος επιστήμονας, με πολιτικές που στοχεύουν στο να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων που θέτει πάνω από όλα το συμφέρων της Κύπρου και όχι την καρέκλα της εξουσίας».

«Χρειάζεται λοιπόν ο κάθε ένας από εμάς να παίξει το δικό του ρόλο σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Να πείσουμε την οικογένειά μας, να πείσουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να πάμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε τον Σταύρο Μαλα. Εάν το κάνουν θα ανατείλουν καλύτερες μέρες για τον κάθε ένα από εμάς για την Κύπρο ολόκληρη», είπε.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε ο κ. Κυπριανού, κυβέρνησε με παλινδρομήσεις, αντιφάσεις, ασυνέπεια που καταλήγουν στο τέλος σε αναξιοπιστία σε ότι αφορά το Κυπριακό. Στην οικονομία, ανέφερε ο κ. Κυπριανού, έδωσε πάρα πολλά για τους λίγους και πολύ λίγα για τους πολλούς.

«Δυστυχώς πρέπει να πω ότι επί διακυβέρνησης του τα σκάνδαλα τα οποία υπάρχουν στην κυπριακή κοινωνία εδώ και πολλές δεκαετίες ξεφυτρώνουν όπως τα μανιτάρια», πρόσθεσε, ενώ σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου είπε πως η πολιτική του στο Κυπριακό συνοψίζεται στο τρίπτυχο «συνθηματολογία, κινδυνολογία, και ισοπέδωση της κάθε διαφορετικής άποψης».

«Οι προσεγγίσεις του είναι επικίνδυνες. Αν και εφόσον εκλέγει στην προεδρία της δημοκρατίας πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να επαναρχίσουν οι συνομιλίες στο Κυπριακό. Με αποτέλεσμα να διολισθαίνουμε ολοένα προς το χειρότερο», ανέφερε.

Σε ότι αφορά τα θέματα οικονομίας, ο κ. Κυπριανού είπε πως ο Νικόλας Παπαδόπουλος «είναι ταυτισμένος με τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Χέρι με χέρι με τον Αβέρωφ Νεοφύτου επέβαλαν όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Πολύ περισσότερα από εκείνα που απαιτούσε η Τρόικα», σημείωσε. Τέλος ανέφερε πως ψήφος προς τον Γιώργο Λιλλήκα είναι «χαμένη ψήφος».

Πηγή:www.kathimerini.com

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X