ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κτυπά Μαλά για Οικονομία ο ΔΗΣΥ

Ρώτησε τον κόσμο ο Μαλάς αν προτιμά την πολιτική τους και τη συστηματική χρεωκοπία

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Το γάντι του Σταύρου Μαλά, ο οποίος μίλησε στα εγκαίνια του επιτελείου του για ευκαιριακή ανάπτυξη, σήκωσε ο ΔΗΣΥ. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου, διερωτήθηκε αν ο υποψήφιος για την προεδρία Σταύρος Μαλάς, ρώτησε τον κόσμο αν προτιμά την πολιτική τους και τη συστηματική χρεωκοπία παρά την ευκαιριακή ανάπτυξη.

«Το ΑΚΕΛ παρουσίασε χθες το εκλογικό επιτελείο του κ. Μαλά. Ο Σταύρος Μαλάς μας είπε ότι πρέπει να τελειώνουμε με την «ευκαιριακή ανάπτυξη». Ρώτησε όμως αν ο κόσμος θέλει τις πολιτικές τους και αν προτιμά την «συστηματική χρεοκοπία»; Μία δήλωση που στόχο είχε να υπενθυμίσει την οικονομική πολιτική που ακολούθησε το ΑΚΕΛ επί διακυβέρνησης Χριστόφια.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Σταύρος Μαλάς, στα εγκαίνια του επιτελείου του άσκησε επικρίσεις στην κυβέρνηση και την πολιτική που ακολουθεί στην οικονομία. Όπως είπε «ο πόλεμος για μια διατηρήσιμη ανάπτυξη θα χαθεί, αν δεν κερδηθεί εδώ και τώρα η μάχη για να πάψει η ανάκαμψη της οικονομίας μας να έχει ένα βραχυπρόθεσμο και ευκαιριακό χαρακτήρα.

Είμαι λοιπόν σήμερα εδώ για να εναντιωθούμε όλοι μαζί στους απόστολους του εφησυχασμού που υπόσχονται αυτάρεσκα ότι θα συνεχίσουν τη σημερινή οικονομική πολιτική χωρίς να αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα στα οποία μας οδηγεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X