ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόντρα μεγατόνων Σιζόπουλου-Φαίδωνος: «Θα τα πούμε όλα την στιγμή που πρέπει»

«Και για τα εικονικά δάνεια έχουμε να πούμε, και για το εργοστάσιο χρυσού»

Έντονο ήταν το ξέσπασμα του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, στον τηλεοπτικό αέρα του ΡΙΚ, το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή νέες επιθέσεις εναντίον του από τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Αρχικά, για να απαντήσει στις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του, μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, επαναλαμβάνοντας πως όλες οι διαδικασίες ήταν καθόλα νόμιμες, ενώ επικαλέστηκε και έγγραφα τα οποία δημοσιεύτηκαν πριν από έναν χρόνο, τα οποία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημάρχου Πάφου, για σκοπιμότητες και τακτικές, με συγκεκριμένους στόχους.

Το συμβόλαιο για το τ/κ ακίνητο στο λιμανάκι της Πάφου, έληγε τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά το Υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε αναθεώρησή του, χωρίς όμως την δική του παρέμβαση, επεσήμανε. 

«Πυροτεχνήματα εζήσαμεν πολλά στην ζωή μας μέχρι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, προκαλώντας τον Δήμαρχο Πάφου να αποδείξει τους ισχυρισμούς εναντίον του. «Δεν έχω να προσθέσω τίποτα, όλα θα τα πούμε την στιγμή που πρέπει», πρόσθεσε με νόημα.

Παρέμβαση Φαίδωνα

Παρεμβαίνοντας, ο Δήμαρχος Πάφου, αρχικά αρνήθηκε ότι υπάρχει κάποια σκοπιμότητα εκ μέρους του, ενώ τόνισε πως δεν κάνει επίθεση κατά της ΕΔΕΚ, ούτε έχει οποιαδήποτε διαφορά με το κόμμα. Μάλιστα, προέτρεψε τον κ. Σιζόπουλο να μην βάζει μπροστά το κόμμα του, ώστε να μετατραπεί το θέμα σε κόντρα μεταξύ κομμάτων.

Επίσης, τόνισε, ο φάκελος της εν λόγω υπόθεσης βρίσκεται στο ΤΑΕ Αρχηγείου για διερεύνηση, γεγονός που θα έπρεπε να είχε «παγώσει» την υπόθεση. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε, λόγω του κ. Σιζόπουλου, είπε.

Επέστρεψε με αιχμές ο Σιζόπουλος

Στις προηγούμενες αναφορές Φαίδωνος, απάντησε εκ νέου ο κ. Σιζόπουλος, επανερχόμενος στο αέρα της εκπομπής. Έκανε λόγο για ψευδολογίες και συκοφαντίες εναντίον του, ενώ είπε ότι μπορούν να ανατρέξουν στο Κτηματολόγιο, ώστε να εξακριβώσουν τις ισχύουσες τιμές, την περίοδο που έγινε η πώληση, αλλά και την τιμή πώλησης.

Σε άλλο σημείο, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, άφησε αιχμές κατά του κ. Φαίδωνος, λέγοντάς του ότι έχουν πολλά να πουν, «την στιγμή που πρέπει»: «Και για τα εικονικά δάνεια έχουμε να πούμε, και για το εργοστάσιο χρυσού. Θα τα πούμε όλα πολύ σύντομα. Συνηθίσατε να είστε στο απυρόβλητο. Εάν γνωρίζατε για την κομπίνα, είστε συνυπεύθυνος που δεν μιλήσατε».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X