ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόκκινη κάρτα σε Μαλά από Παπαπέτρου με αφορμή τα Ελληνικά F16

Αιτία οι δηλώσεις του υποψήφιου για την προεδρία για τα F16.

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Το γεγονός ότι ο Σταύρος Μαλάς χαιρέτησε την παρουσία των ελληνικών αεροπλάνων F16, κατά την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, υπήρξε η αιτία, ώστε ο Μιχάλης Παπαπέτρου να του ασκήσει δημόσια κριτική. Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Παπαπέτρου πέραν από πρώην πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών, κόμμα στο οποίο ανήκει ιδεολογικά ο Σταύρος Μαλάς, είχε στηρίξει την υποψηφιότητά του, δηλώνοντας παρών στην εξαγγελία του.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών Μιχάλης Παπαπέτρου επέκρινε σφόδρα για το συμβάν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καταγγέλλοντάς τον για οβιδιακή μεταμόρφωση στο Κυπριακό. Δεν παρέλειψε βεβαίως να ψέξει και τη στάση που τήρησε ο κ. Μαλάς, σχετικά με τα F16.

«Το οδυνηρότερο, όμως, είναι ότι και ο υποψήφιος της Αριστεράς, σε διαφωνία με το ΑΚΕΛ, χαιρετίζει την παρουσία των ελληνικών αεροπλάνων και έμμεσα, πλήν σαφώς μας παραπέμπει στο, αλήστου μνήμης, ενιαίο (δήθεν) αμυντικό δόγμα, που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον ως εφαλτήριο για την εκτόξευση του εθνικισμού και των ψευδαισθήσεων στην Κύπρο.

Ο Σταύρος Μαλάς οφείλει να κατανοήσει ότι με μεσοβέζικες πολιτικές και τακτικισμούς δευτέρου γύρου, η υποψηφιότητά του θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X