ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κλείδωσε» το νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Ποιοι παραμένουν και για ποιους αναμένονται ανακοινώσεις

Ο Νίκος Αναστασιάδης έχει ήδη κλειδώσει το υπουργικό του συμβούλιο σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της «Κ» καθώς ο ίδιος έχει ήδη ολοκληρώσει τις επαφές με τα πρόσωπα που θέλει να απαρτίζουν το νέο υπουργικό του σχήμα. Όπως όλα δείχνουν οι αλλαγές στο νέο υπουργικό σχήμα είναι πολύ μικρές.

Στο υπουργείο Οικονομικών παραμένει ο Χάρης Γεωργιάδης, στο υπουργείο εσωτερικών ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, ενώ στο υπουργείο Εργασίας εξακολουθεί όπως όλα δείχνουν να μένει η Ζέτα Αιμιλιανίδου. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μετακινείται στο υπουργείο Εξωτερικών ενώ ο Πρόδρομος Προδρόμου μετακομίζει από την Πινδάρου στο Προεδρικό αναλαμβάνοντας θέση κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο Κώστας Καδής παραμένει στο υπουργικό σχήμα, αλλά μεταφέρεται από το υπουργείο Παιδείας στο υπουργείο γεωργίας. Το πόστο του διατηρεί και ο Ιωνάς Νικολάου στο υπουργείο Δικαιοσύνης όπως και ο Βασίλης Πάλμας ως υφυπουργός παρά τω προέδρω.

Διαβάστε επίσης: 

Από το Παιδείας στο Γεωργίας ο Καδής

Κωνσταντίνος Ιωάννου στο Υγείας και Σάββας Αγγελίδης στο Άμυνας

Υπουργικό: Σήμερα οι ανακοινώσεις από τον Νίκαρο

Εκτός Προεδρικού και ο Βίκτωρας

Παραμένει στο τιμόνι του ΥΠΟΙΚ ο Χάρης

Τι πρόκειται να συμβεί στα υπουργεία Άμυνας, Υγείας, Μεταφορών και Παιδείας; Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Νίκο Αναστασιάδη, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ακόμα μία γυναίκα εισέρχεται στο υπουργικό σχήμα, ενώ η σύνθεση του υπουργικού σχήματος θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από 40ρηδες.

Με την ανακοίνωση του υπουργικού σχήματος, ο Νίκος Αναστασιάδης θα ξεκινήσει προετοιμασία αλλά και βολιδοσκόπηση, για τα συμβούλια των βασικών ημικρατικών οργανισμών.

Πηγή: kathimerini.com.cy

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X