ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κηδεία Θεανώς Αναστασιάδη: Το θερμό «ευχαριστώ» του Προέδρου

Εκατοντάδες φίλοι και πολίτες έδωσαν το παρόν τους

Τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία της μητέρας του ή απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και κατέθεσαν στεφάνια, εκφράζει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

"Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων που παρέστησαν στην κηδεία της μητέρας μου ή απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και κατέθεσαν στεφάνια", αναφέρει.

Ευχαριστίες εκφράζει και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά, καθώς και τους άλλους ηγέτες από το εξωτερικό που συμπαραστάθηκαν στο πένθος του ιδίου και της οικογένειας του.

Ταυτόχρονα, ευχαριστεί "από καρδιάς τους εκατοντάδες φίλους και πολίτες που παρέστησαν στην κηδεία ή απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα".

"Ξεχωριστά επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μουσταφά Ακκιντζί που κατέθεσε στεφάνι, όπως και άλλους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας, που απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα", καταλήγει ο Πρόεδρος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση