ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατηγόρησε τον Συλλούρη ότι πήγε να δολοφονήσει πολίτη και τώρα απολογείται

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένει και από άλλους να πάρουν πίσω τα όσα είπαν

Ικανοποίηση εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής για την απολογία του Απόστολου Τσακκιστού, ο οποίος με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, υιοθέτησε -χωρίς να διασταυρώσει όπως ο ίδιος παραδέχεται- ισχυρισμό πολίτη, που κατά συκοφαντικό και απαράδεκτο τρόπο έκανε λόγο για δήθεν παρουσία του κ. Συλλούρη στο Προεδρικό Μέγαρο κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 και προσπάθειά του να δολοφονήσει πολίτη.


Εκτέλεση στην Αγία Νάπα: Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, μετά τη συκοφαντική ανάρτηση και θέλοντας να διαφυλάξει το θεσμό του Προέδρου της Βουλής αλλά και της δικής του αξιοπρέπειας, ο κ. Συλλούρης κινήθηκε νομικά εναντίον της ψευδούς ανάρτησης. Ο κ. Τσακκιστός στην απολογία του, την οποία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χθες, Πέμπτη 1 αναφέρει ότι αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί στον Πρόεδρο της Βουλής, παραδεχόμενος μάλιστα ότι ανάρτησε την πληροφορία -η οποία αποδεικνύεται ψευδής και συκοφαντική- χωρίς να τη διασταυρώσει.

Μετά την απολογία του κ. Τσακκιστού, ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένει και τις απολογίες όσων υιοθέτησαν τον απαράδεκτό και συκοφαντικό προς το πρόσωπό του ισχυρισμό, προβαίνοντας μάλιστα - όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βουλής - σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον του Προέδρου της Βουλής, του ιδίου προσωπικά ακόμα και κατά μελών της οικογένειάς του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση