ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κατάθλιψη» Νικόλα, λόγω ζημιών στο ΔΗΚΟ

«Να δούμε αν έχει μείνει κόμμα για να συμμαζέψουμε»

Δύσκολη η επερχόμενη περίοδος για τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε, μετά από απουσία δύο βδομάδων, με το έργο του να είναι τιτάνιο, όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας.

Βάσει τον λεγομένων της Φωτούλας, ο Νικόλας ήδη είναι αντιμέτωπος με την κριτική, μετά και τις εσωκομματικές διαδικασίες που επέφεραν την διαγραφή δεκάδων μελών, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος και με το συμμάζεμα του κόμματος.

Αυτούσιο το απόσπασμα από την στήλη #PoliticsBlog της «Καθημερινής»:

«Όπως ανέφερε η Φωτούλα που παρακολουθεί τα πάντα στο ΔΗΚΟ, ο Νικόλας ήδη αντιμετωπίζει την κριτική και των δικών του για το ότι θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαχείριση της εσωκομματικής κρίσης. "Οι καρατομήσεις δεν αρέσουν σε κανέναν και τώρα αναμένεται η απάντηση των διαγραφέντων" μου είπε σημειώνοντας πως όλοι πιστεύουν πως «ανήσυχη ηρεμία» επικρατεί στο ΔΗΚΟ.

Η ΔΗΚΟϊκιά Φωτούλα αναμένει πως η πρώτη δουλειά του Νικόλα μετά την επιστροφή του θα έπρεπε να είναι "το τιτάνιο έργο για συμμάζεμα του κόμματος ή καλύτερα η καταγραφή των κερδοζημιών για να δούμε εάν έχει μείνει κόμμα για να το συμμαζέψουμε".

Σημείωσε ωστόσο ότι "προηγήθηκε μια άλλη καταγραφή ζημιών. Των πραγματικών οικονομικών ζημιών από τον προεκλογικό". "Τα αποτελέσματα ήσαν πολύ χειρότερα από αυτά που ανέμεναν και έφεραν όχι απογοήτευση αλλά κατάθλιψη", κατέληξε».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X