ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατάμεστο το στάδιο Ελευθερία – Τάσσος Παπαδόπουλος «φώναξε» για τον πρίγκιπα του (vid,pic)

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Νικόλα Παπαδόπουλου

Ο υποψήφιος πρόεδρος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος, είχε σήμερα την μεγάλη του ομιλία στο στάδιο, Ελευθερία – Τάσσος Παπαδόπουλος. Πλήθος υποστηρικτών του δήλωσαν παρόν. Κατάμεστο με ένθερμους φίλους της υποψηφιότητας του ο Νικόλας Παπαδόπουλος παρέθεσε τις θέσεις του για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

 

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογένεια του, δίδοντας με αυτό τον τρόπο και τις απαντήσεις του: «Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μία οικογένεια που μου δίδαξε πολλά. Ότι η προσφορά προς την πατρίδα, δεν είναι δικαίωμα αλλά καθήκον. Ότι οι ηθικές αξίες της τιμιότητας και της ανιδιοτέλειας είναι τρόπος ζωής».

Συνέχισε λέγοντας: «Μεγάλωσα δίπλα από ανθρώπους που πίστευαν και πιστεύουν πραγματικά στην κοινωνική προσφορά και στην αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας. Με έκπληξη άκουσα πριν από λίγες μέρες, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναφέρεται με απαξιωτικά λόγια σε εμένα και την οικογένεια μου».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Θέλω να τον διαβεβαιώσω, βρισκόμενος σήμερα εδώ σε αυτή την αίθουσα που φέρει τη συγκεκριμένη ονομασία, ότι είμαι περήφανος για τα όσα η δική μου οικογένεια έχει προσφέρει στον τόπο και στο λαό μας».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος κάλεσε τον λαό να αποφασίσει για το ποια Κύπρο θέλει: «Πρέπει να αποφασίσουμε τι χώρα θέλουμε να είναι η Κύπρος.Πρέπει να αποφασίσουμε αν η Κύπρος θα συνεχίσει να είναι η χώρα της αναξιοπιστίας, της αυθαιρεσίας και της αναξιοκρατίας. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε η Κύπρος να είναι η χώρα της διαπλοκής της διαφθοράς και της κομματοκρατίας. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να διαπιστώνουμε την καταρράκωση των αρχών και των αξίων της κοινωνίας μας».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Τη διάβρωση των θεσμών – τις συνεχείς συγκρούσεις της κυβέρνησης και των ανεξάρτητων αξιοματούχων – σε σημείο που ο Γενικός Εισαγγελέας να αναφωνεί «ντροπή» για την συμπεριφορά του ΠτΔ.Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε αδικίες και διώξεις στη δημόσια υπηρεσία και στους η/ο».

Καταλήγοντας διαβεβαίωσε ότι: «Όλοι μαζί τους υποσχόμαστε, πως όσο ζούμε και αναπνέουμε, δεν πρόκειται ποτέ να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα για την απελευθέρωση. Όσο ζούμε και αναπνέουμε δεν θα κουραστούμε ποτέ να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία μας».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X