ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «ροτσιά» του Ρότσα (pic)

Αποθεώνει Τάσσο και ρίχνει καρφιά για κάποιους

Ο πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού προκαλεί συχνά αντιδράσεις με τις δηλώσεις του αλλά και τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού έχει ένα μοναδικό τρόπο να εκφράζει την άποψη του. Θυμίζουμε ότι κυρίαρχο θέμα στα social media ήταν και οι δηλώσεις του για το πραξικοπήματος στη Τουρκία που συνδυάστηκαν με την απελευθέρωση της Κύπρου εάν συλλαμβάνονταν και αιχμαλωτίζονταν οι 43.000 Τούρκοι στρατιώτες στα κατεχόμενα.

Αυτή την φορά ο κύριος Ρότσας επανήλθε με μια ανάρτηση που θα συζητηθεί αφού αφήνει υπονοούμενα για κάποιους αλλά υπενθυμίζει και την άποψη του για τον μέγιστο πρόεδρο της Κύπρου Τάσσο Παπαδόπουλο όπως τον χαρακτηρίζει «αδειάζοντας» ουσιαστικά τους προέδρους τη Κυπριακής Δημοκρατίας που προέρχονταν από τον ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα ο κύριος Ρότσας έγραψε: 

Όταν διετύπωσα δημόσια την άποψη μου ότι ο μέγιστος των Κύπριων Προέδρων ήταν ο Τασσος που δεν υπέκυψε στις πιέσεις και διά του ΟΧΙ που είπε έσωσε την χώρα , θεωρήθηκε από κάποιους ,τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης, ( κάτι σαν Πρυτανείο ) ως επίθεση κατά της κυβέρνησης ακόμα και του αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη . Προσπάθησαν να με ρίξουν για να ανέβουν. Έβγαλαν συμπεράσματα βολικά και ας ήταν άσχετα . Έννοια τους να δείξουν και φανούν ότι φύλακες αυτοί των κρατούντων .
Θυμήθηκα τότε μερικά λόγια που αφορούσαν τον κ. Στίβενς στο μνημειώδες βιβλίο του Νομπελίστα Λογοτεχνίας 2017, Καζούο Ισιγκούρο όπως δημοσιεύτηκαν στον «Πολίτη» της περασμένης Κυριακής :


‘’ Να κάμψει τη φυσική του κλίση
να παραμείνει ένας πιστός υπηρέτης των ανθρώπων εκείνων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ασκούν εξουσία. Η πρακτική της εξουσίας διαβρώνει το είναι των ανθρώπων , τη σκέψη τους.’’

Δείτε την ανάρτηση του:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση