ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πρώτη πόζα της Κατερίνας με τον Νικόλα Παπαδόπουλο (Pic)

Με... Καβάφη την υποδέχθηκε ο Άθως Αντωνιάδης

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, οι αναγνώστες μας τίμησαν την δημοσίευσή μας σε σχέση με την στροφή της δημοσιογράφου, Κατερίνας Χριστοφίδου, στην καριέρα της, η οποία θα κινείται στους πολιτικούς κύκλους, πλέον. Όπως είχαμε δημοσιεύσει, η Κατερίνα Χριστοφίδου, είχε δώσει την παραίτησή της στην διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, αφού είχε αποδεχθεί πρόταση του ΔΗΚΟ για ένταξή της στο ψηφοδέλτιο των προσεχών Ευρωεκλογών.


«Βόμβα» Κληρίδη για τα αξιόγραφα


Αυτό, πια, επιβεβαιώνεται και επίσημα, με μια ανάρτηση της δημοσιογράφου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φωτογραφία της στο πλευρό του Νικόλα Παπαδόπουλου, με τους δύο να χαμογελούν πλατιά.


Έρχεται τσουχτερό κρύο, χιόνια στα ημιορεινά και σφοδροί άνεμοι


Με την εξής λεζάντα, συνόδευσε την φωτογραφία τους:

#NewBeginnings @DIKO1976 Από τη δημοσιογραφία και στην πολιτική #smallsteps #greatvision for #Cyprus #suppportingthepeople #teamwork #GoingForward @NicholasPapadop #EuropeanElections2019

Υποδοχή με «Ιθάκη» του Καβάφη

Ο Άθως Αντωνιάδης, κάνοντας retweet την ανάρτηση της Κατερίνας Χριστοφίδου, την καλωσόρισε στο ΔΗΚΟ, παραθέτοντας και μερικούς στίχους από το πασίγνωστο ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη, «Ιθάκη»:

«Καλωσόρισες...
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες,γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις....
Καλό ταξίδι.»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση