ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πριγκιπική «ντρίπλα» για τα σενάρια του Β΄ γύρου των προεδρικών

Τα άλλαξε τώρα...

Δεν σχολίασε τα σενάρια για τον Β΄ γύρο των προεδρικών εκλογών ο Νικόλας Παπαδόπουλος στη δημοσιογραφική του διάσκεψη. Σε ερώτηση από ποιους θα ζητήσει στήριξη στον 2ο γύρο των προεδρικών ο «Πρίγκιπας» ντρίπλαρε με στυλ Μέσι απαντώντας ότι είναι πολύ νωρίς για να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα. 


Όπως επεσήμανε ο ίδιος πρόκειται να καλέσει όλο τον κόσμο να τον στηρίξει, ωστόσο σημείωσε πως ο δεύτερος γύρος βρίσκεται ακόμη μακριά.


Να θυμίσουμε ότι σε συνέντευξή του στην «Κ» την περασμένη Κυριακή, μίλησε ξεκάθαρα για τον β΄γύρο. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως τον β γύρο πως είναι λογικό, όσοι θέλουν αλλαγή της αποτυχημένης διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, στον β’ γύρο θα συνασπιστούν με τον αντίπαλο του νυν προέδρου.


Ένα άλλο σημείο που ξεχώρισε από την δημοσιογραφική συνέντευξη για το «πριγκιπικό» πολιτικό πρόγραμμα ήταν η αναφορά Νικόλα για την αποτυχημένη πολίτικη του Νίκαρου κάνοντας λόγο για «πολιτική του καλού παιδιού» που οδηγεί συνεχώς σε παραχωρήσεις και ενίσχυση της αδιαλλαξίας της Τουρκίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X