ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μπανανόφλουδα του Νικόλα και ο Μαλάς... fake κυνηγός!

Η γκάφα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και οι αντιδράσεις

Mε τη κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη και του Νικόλα Παπαδόπουλου, ασχολείται στο σημερινό politicsblog της «Καθημερινής» ο Ονασαγόρας. Επιπλέον, κάνει αναφορά και στην ανάρτηση φωτογραφιών της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, που απεικονίζουν τον Μαλά… κυνηγό στον κήπο του σπιτιού του.

 

"Είναι πολλές οι ψήφοι!" Αυτή ήταν η απάντηση που μου έδωσε πολιτικός ο οποίος παρακολουθεί την επικαιρότητα στην ερώτησή μου γιατί μπήκε με τόση ορμή στον προεκλογικό και το ΓεΣΥ...

Όπως μου εξήγησε η έντονη αντιπαράθεση του πρίγκιπα Νικόλαου και του Γιώργου Παμπορίδη ούτε τυχαία, ούτε χωρίς λόγο, γίνεται. "Ο Νικόλας επισκεπτόμενος τα νοσοκομεία έβαλε δύο στόχους. Ο ένας ήταν να πει σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς ότι είναι κοντά τους και ότι εάν εκλεγεί η κακή κατάσταση των νοσοκομείων θα αλλάξει και ο δεύτερος στόχος ήταν να αποδομήσει την επιτυχία της κυβέρνησης Αναστασιάδη να ψηφιστεί ύστερα από δεκαετίες παλινδρομήσεων και αναβολών το ΓεΣΥ".

Όπως μου ανέφερε η πηγή μου, η αναφορά του Νικόλα Παπαδόπουλου ότι έχει ηχογραφημένο τον υπουργό Υγείας να υποστηρίζει το πολυασφαλιστικό πριν από δύο χρόνια στόχευε "καθαρά στην πρόκληση θορύβου ο οποίος μάλλον τον βοηθά". Και πρόσθεσε: "Ο Παμπορίδης θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός να μην πατήσει την μπανανόφλουδα που του πέταξε ο Νικόλας"...

Από την πριγκιπική αυλή πάντως ακούω πως το ΔΗΚΟ δεν είναι και πολύ "θερμό" να δοθεί στη δημοσιότητα το ηχητικό με τον Παμπορίδη να υποστηρίζει το πολυασφαλιστικό. "Υπάρχει μια μερίδα στελεχών που υποστηρίζει πως το θέμα μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού και ο Παμπορίδης είναι γνωστό πως δεν τα βάζει κάτω εύκολα" μου ανέφερε πριγκιπική πηγή.

Η χθεσινή μέρα πάντως δεν ήταν και η καλύτερη για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου αφού μια νέα γκάφα της την έφερε ξανά σε σύγκρουση με στελέχη του επιτελείου Μαλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι προκάλεσε και την δική του αντίδραση. Πηγή μου από το επιτελείο που μάλλον δεν πάει και πολύ την Ειρήνη υποστηρίζει πως "οι στημένες φωτογραφίες με τον Μαλά κυνηγό στον κήπο του και η δημοσιοποίηση τους είναι ιδέα της Ειρήνης αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ". Όπως μου λέχθηκε η επιτελάρχισσα θεώρησε πως θα ήταν καλό να βάλει φωτογραφίες του Μαλά ως κυνηγού και αν είναι δυνατόν χωρίς να κρατά όπλο και σκαρφίστηκε τις φωτογραφίες με το σκύλο του στον κήπο του! Στη συνέχεια έβαλε τις φωτογραφίες στο Facebook με τη λεζάντα "Έψαχνα τον υποψήφιο μας στα βουνά και αυτός κυνηγούσε στον κήπο του!!". Σύμφωνα με την πηγή μου το αποτέλεσμα ήταν να αναρτηθούν σχόλια κατά του Μαλά από αντι-κυνηγούς που δεν γνώριζαν για το... χόμπι του. Κάποιοι μάλιστα έγραψαν ξεκάθαρα στο Facebook ότι μετά την αποκάλυψη (της Ειρήνης) δεν πρόκειται να τον ξαναψηφίσουν, κάτι που είχαν πράξει πριν πέντε χρόνια!!!

Η πηγή μου μου αποκάλυψε μάλιστα πως στο επιτελείο έφθασαν και άλλα σχόλια που έβαλαν σε σκέψεις και τον Μάλα και τον Στεφάνου. Κυνηγοί που λένε ότι υποστηρίζουν τον υποψήφιο σχολίασαν ότι θα πρέπει να αποφεύγονται ρεζιλίκια αυτού του τύπου με φωτογραφίες που δείχνουν ένα κυνηγό... μη κυνηγό. "Κάνουν κάθε καθαρόαιμο κυνηγό να χάνει κάθε σύνδεση με έναν αστό υποψήφιο που παίζει χαρούμενος με το σκυλάκι του φορώντας καινούργια, ατσαλάκωτα κυνηγετικά ρούχα στον περιποιημένο κήπο του!"
Εκτός των άλλων πήγαν και άδικα τα χρήματα για αγορά της καινούριας κυνηγετικής στολής...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X