ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κόντρα στο ΔΗΚΟ τώρα αρχίζει: Η πλατφόρμα του Κάρογιαν και οι ΔΗΚΟικοί που ψηφίζουν Αναστασιάδη

Ο στόχος του Καρογιάν είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας εντός του κόμματος που στόχο έχει εν πολλοίς να επαναπροσδιορίσει την κεντρώα ταυτότητα.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επικυρώθηκε σήμερα το ρεπορτάζ της κυριακάτικης «Κ» αναφορικά με τα τεκταινόμενα στο ΔΗΚΟ.

Κι αυτό γιατί οι κινήσεις του τέως προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Κάρογιαν παρακολουθούνται στενά από το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, ξεκαθαρίζοντας πως μία ενδεχόμενη κίνηση από την πλευρά Μάριου Κάρογιαν θα επέφερε πολλαπλές αναταράξεις.
Κύκλοι του κόμματος τόνιζαν πως μια κίνηση θα χαρακτηριστεί ως κίνηση υπονόμευσης της υποψηφιότητας του προέδρου του ΔΗΚΟ και θα θεωρηθεί εχθρική.

Σημειωτέον ότι δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης από το Δημοκρατικό Κόμμα για τον Μάριο Κάρογιαν αλλά η δημιουργία μιας πλατφόρμας εντός του κόμματος που στόχο έχει εν πολλοίς να επαναπροσδιορίσει την κεντρώα ταυτότητα του ΔΗΚΟ.

«Έρχονται στα αυτιά μας πληροφορίες για κάποιες απεγνωσμένες προσπάθειες αυτών οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει το ΔΗΚΟ εδώ και καιρό να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη», ανέφερε καταρχήν σήμερα ο Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Αντωνιάδης. Έκανε λόγο για 5-6 μέλη του κόμματος τα οποία κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, τα οποία θα τεθούν εκτός κόμματος αμέσως και χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως ανέφερε.

«Όποιος κι αν το κάνει θα τίθεται αμέσως εκτός Δημοκρατικού Κόμματος γιατί οποιοσδήποτε στηρίζει λύση τουρκικών προδιαγραφών, δεν ανήκει στο Δημοκρατικό κόμμα», είπε συγκεκριμένα, κάνοντας αναφορά στα όσα έφερε επί της ουσίας στο φως η «Κ» για την κίνηση Κάρογιαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X