ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «γκάφα» του Υπ. Εσωτερικών… Αποτελέσματα 9 μέρες πριν τις εκλογές

Το διαδίκτυο γλεντάει! «Αυτό σημαίνει το κράτος σου να είναι μπροστά από τις εξελίξεις»

Το Υπουργείο Εσωτερικών προκάλεσε αναστάτωση στους υποψήφιους προέδρους ενώ παράλληλα έδωσε «τροφή» στους χρήστες του διαδικτύου. Αφορμή ήταν πρόβες που διεξάγει ενόψει προεδρικών εκλογών.

Στο Facebook εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μια κάρτα με τα παγκύπρια συγκεντρωτικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας πρώτος το νήμα κόβει ο Νίκος Αναστασιάδης με ποσοστό 45,46%. Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ο Σταύρος Μαλάς με ποσοστό 26,91 και στην τρίτη θέση ο Νικόλας Παπαδόπουλος με ποσοστό 24,93%.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Φιλελεύθερος, μετά από επικοινωνία με τον Βοηθό Έφορο Εκλογών, Δημήτρη Δημητρίου αναφέρθηκε πως το υπουργείο σε συνεργασία με τηλεοπτικούς σταθμούς διεξάγει πρόβες στα συστήματα του και πως τα ποσοστά που εμφανίζονται δίπλα από τους υποψηφίους είναι ενδεικτικά, καθώς είναι αυτά που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές του 2013.

Άλλο που δεν ήθελαν οι χρήστες Facebook και Twitter οι οποίοι «γλέντησαν» κυριολεκτικά και μεταφορικά… «Αυτό σημαίνει το κράτος σου να είναι μπροστά από τις εξελίξεις».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X