ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι φυλές του Προεδρικού και η μουρμούρα του Νίκαρου

Όλα όσα αναφέρει ο Ονασαγόρας...

Ο Ονασαγόρας μέσα από την στήλη Politics blog της «Καθημερινής» φέρνει κοντά μας ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον λόφο του Προεδρικού. Ξέροντας καλά τι γίνεται εκεί πάνω μας περιγράφει το κλίμα με τις «φυλές του Προεδρικού» αλλά και την μουρμούρα του Νίκου Αναστασιάδη.

Γράφει λοιπόν ο Ονασαγόρας, ο κύριος Πάμπος με ενημέρωσε και για την μουρμούρα που έχει καταλάβει τελευταία τον Νίκαρο: "παραπονιέται συνέχεια και μονολογεί μέρα-νύχτα πως όποτε αναλαμβάνει αυτός την Προεδρία έρχονται τα ύστερα του κόσμου και οι μεγαλύτερες καταστροφές.Την μια το κούρεμα και το Εurogroup, τώρα οι τουρκικές απειλές, η Navtex και το ακίνητο τρυπάνι..."

Μου αποκάλυψε ακόμα πως τα παράπονα του Νίκαρου δεν σταματούν εδώ: "Παραπονιέται πως όλοι, ακόμα και ο Νικόλας πήγαν διακοπές και ξεκουράστηκαν μετά τον προεκλογικό, εκτός από τον ίδιο". "Πώς γίνεται να είμαι κερδισμένος και να μην μπορώ να πνάσω;" μονολογεί.

Ο κύριος Πάμπος που ήταν όλο αποκαλύψεις χθες μου επιβεβαίωσε πως η μάχη μεταξύ των φυλών του Προεδρικού όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. "Μπορεί όλοι σας να βλέπετε το Μέγαρο ως μια ειδυλλιακή εικόνα μέσα στο πράσινο και την ηρεμία αλλά κάποιες φορές η κατάσταση εδώ πάνω θυμίζει Αφρίν. Τόση είναι η ένταση που συσσωρεύεται, κυρίως ψυχολογική, που νιώθεις πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πόλεμος".

Ο κύριος Πάμπος επιμένει πως οι φυλές του Προεδρικού βρίσκονται σε διαρκή κατάσταση σύγκρουσης: "Η ψυχρότητα μεταξύ των φυλάρχων είναι δεδομένη παρά τις ελάχιστες στιγμές χαλάρωσης και ανταλλαγής φιλοφρονήσεων μετά την ανακοίνωση των ονομάτων του νέου Yπουργικού", μου είπε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X