ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «εΐβα» του Κουλία με τον Μαυροβουνιώτη (Pic)

«Για το κοινό καλό»

Με μια μπύρα και μια «εΐβα» γιόρτασαν την απόφαση για στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στις επερχόμενες εκλογές, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων, Φοίβος Μαυροβουνιώτης, και ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας.

Την πιο κάτω φωτογραφία, ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Κουλίας, το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου, όταν οι Κάτοχοι Αξιογράφων, έλαβαν την απόφαση για απόσυρση της υποψηφιότητας Μαυροβουνιώτη και στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου, για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η απόφαση της Συνέλευσης

Το βράδυ της Τετάρτης, κατά την Γενική Συνέλευσή τους, οι Κάτοχοι Αξιογράφων, αποφάσισαν όπως ο κ. Μαυροβουνιώτης αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή, επισημοποίησαν την στήριξή τους προς την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο κ. Μαυροβουνιώτης είχε επισημάνει πως η πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου για αποκατάσταση των Κατόχων Αξιογράφων είναι και αυτή που ικανοποιεί περισσότερο τις θέσεις των κατόχων Αξιογράφων. Μάλιστα τόσο η πρόταση του ΔΗΚΟϊκού Προέδρου υπήρξε η αφορμή για τη ρήξη μεταξύ Αξιογράφων και Συνδέσμου Κουρεμένων Καταθετών. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΣΥΚΑΛΑ, άφησε αιχμές για συναλλαγή μεταξύ Μαυροβουνιώτη-Παπαδόπουλου καθώς η πρόταση του Προέδρου του ΔΗΚΟ ευνοεί και θέτει ως προτεραιότητα τους κατόχους αξιογράφων. Σημείωσε δε πως η πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου στερείται νομιμότητας και λογικής.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X