ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η βδομάδα των «παθών» του Νίκαρου

«Πονοκέφαλος» ο «μουλαρωμένος» Ακιντζί

Την εβδομάδα των δικών του... «παθών», διανύει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, καθώς, μετά το Πάσχα θα έχει δύσκολη περίοδο, εν όψει της συνάντησης με τον κατοχικό ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, μετά από αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Ονασαγόρα στην στήλη #PoliticsBlog της «Καθημερινής», ο κ. Πάμπος, η πηγή του από το Προεδρικό, αναφέρει ότι βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού, η οργάνωση της συνάντησης με τους πολιτικούς αρχηγούς, πριν από το δείπνο. Κι αυτό, μάλλον, είναι εξίσου δύσκολο για τον Πρόεδρο...

Αυτούσιο το απόσπασμα:

"Ο Πρόεδρος πάντως φαίνεται κουρασμένος και νομίζω πως μάλλον κουράζεται στην ιδέα των όσων τον περιμένουν μετά το Πάσχα. Η εβδομάδα των δικών του παθών αρχίζει μετά την Ανάσταση αφού θα πρέπει να έχει απανωτά και συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς και με τον μουλαρωμένο και κρύο πια Ακιντζί" μου είπε.

Ο κύριος Πάμπος μου επανέλαβε κάτι που μου είχε πει και πιο παλιά, πως τα Συμβούλια γενικά τα φοβούνται οι Πρόεδροι. "Έρχονται όλοι λένε τα δικά τους ανέξοδα και περιμένουν μετά από τον Πρόεδρο να τηρήσει αποφάσεις που πολλές φορές δεν έχουν καμιά σχέση με τις εξελίξεις στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων", μου είπε σημειώνοντας πως τα λόγια αυτά δεν ήταν δικά του αλλά κάποιου πρώην προέδρου. Όπως είναι καλά γνωστόν ο κύριος Πάμπος είναι παλαιότερος και του Αναστασιάδη και του Χριστόφια ίσως και του Παπαδόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η τελευταία κουβέντα του κυρίου Πάμπου πριν πάει να επιβλέψει τις πασχαλινές προετοιμασίες ήταν πως "είναι σοβαρή η ανησυχία το δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί να μετατραπεί αίφνης σε Μυστικό Δείπνο με παρενέργειες που πολλοί φοβούνται πως θα τις βρούμε μπροστά μας. Και αυτό παρά την λεπτομερή προετοιμασία που γίνεται από την ομάδα του Νίκαρου, αφού όλοι φοβούνται ότι ο Ερντογάν δεν αποκλείεται να ετοιμάζει κίνηση ματ μέσω Ακιντζί".

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση