ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ατάκα του Νίκαρου: «Αν δεν επανεκλεγώ θα πηγαίνω στο γήπεδο άνετος και ωραίος»

Αδιανόητο οι Λεμεσιανές ομάδες να μεταβαίνουν σε άλλα γήπεδα για να αγωνίζονται.

Παρά τα προβλήματα που ήγειραν διάφοροι, ο ΚΟΑ έχει προχωρήσει στην προσφοριοδότηση για το Limassol Arena και σύντομα θα γίνει και η κατακύρωση της προσφοράς ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Κανάλι 6».

Όπως είπε, είναι αδιανόητο οι Λεμεσιανές ομάδες να μεταβαίνουν σε άλλα γήπεδα για να αγωνίζονται.

Με ιδιαίτερο χιούμορ μάλιστα, είπε πως ειδικά σε περίπτωση που δεν επανεκλεγεί θα πηγαίνει στο γήπεδο καθώς θα έχει περισσότερο χρόνο και θα είναι «άνετος και ωραίος μάλιστα ».

O Πρόεδρος είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τον Απόλλωνα.

Δείτε το απόσπασμα στο 1:04:10

Ο Μαλέκος και το γιουχάισμα

Ένα περιστατικό το οποίο εκτιλύχθηκε το 2004 περιέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Όπως είπε, το 2004, όταν έγινε το δημοψήφισμα ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε πρωταθλητής και θεώρησε πως έπρεπε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές.

Όταν μετέβη στο οίκημα, ο Κώστας Μαλέκος, του ζήτησε να βγει στο μπαλκόνι την ώρα που κάτω από αυτό βρισκόταν πλήθος κόσμου που πανηγύριζε.

Ο Μαλέκος επέμενε να βγει μαζί με τον κ. Αναστασιάδη στο μπαλκόνι, κάτι που ο Πρόεδρος δεν ήθελε, ωστόσο βγήκε μαζί του και όπως ανέφερε ο κόσμος άρχισε να τον γιουχαΐζει και θεώρησε πως έπρεπε κάπως να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Όπως είπε, συνεχάρη τον κόσμο και τους ευχήθηκε να κερδίσουν και το κύπελλο στον αγώνα με την ΑΕΛ. Κάτι που είχε δυσάρεστες συνέπειες για τον ίδιο.

Δείτε τι είπε στο 1:29:30.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X