ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πέθαναν» τον Λιλλήκα: Η αγγελία θανάτου που ξεσηκώνει αντιδράσεις (Pic)

«Όλα πρέπει να έχουν τα όρια τους»

Γιάννος Λύτρας

Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που παρουσιάζει τον Γιώργο Λιλλήκα σε μια αγγελία -πολιτικού- θανάτου, και κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Η εικόνα αυτή έχει δημιουργηθεί με μια παλαιότερη φωτογραφία του υποψηφίου Προέδρου, αναφέροντας, μάλιστα, ως τεθλιμμένα διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισε να πυροδοτεί ήδη αρνητικά σχόλια, καθώς δεν περιποιεί τιμή προς τον οποιονδήποτε, αφού ξεφεύγει από τα όρια του χιούμορ.

Δείτε την εικόνα:

Ξέσπασε ο Θεμιστοκλέους

Ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, ο οποίος παρουσιάζεται ως ένας εκ των τεθλιμμένων, κοινοποιώντας την εικόνα, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι «θέλω να πιστεύω ότι η πιο κάτω φωτογραφία κι ανάρτηση είναι αποτέλεσμα στιγμιαίου παρορμητισμού και όχι πολιτικού φανατισμού και μίσους εκ πεποιθήσεως.»

Καταγγελία στην Αστυνομία

Το Επιτελείο του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα προέβη σε επίσημη καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφορικά με ανάρτηση στο Facebook.

Η αισχρή και προκλητική ανάρτηση που αφορά αναγγελία κηδείας του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ελεύθερης έκφρασης και της ανοχής.

Θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε και ούτε θα ανεχθούμε τον προεκλογικό οχετό λάσπης και χυδαιότητας που συστηματικά και οργανωμένα αναπτύσσεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι λασπολόγοι, οι συκοφάντες και οι κουκουλοφόροι του Facebook αλλά και όσοι ενδεχομένως τους καλύπτουν θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X