ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H ανησυχία στο ΑΚΕΛ και η... τραγωδία του ΘΟΚ

"Έχουν επιστρατευθεί οι πάντες, στελέχη, απλά μέλη, σχετικοί και άσχετοι"

Με την ανησυχία στο ΑΚΕΛ σχετικά με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ασχολείται ο Ονασαγόρας του politicsblog Της "Καθημερινής". 

 

Η κυρία Γιαννούλλα, η οποία ως γνωστόν ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα, μου αποκάλυψε χθες ότι τόσο από το κόμμα όσο και από το επιτελείο Μαλά "έχουν επιστρατευθεί οι πάντες, στελέχη, απλά μέλη, σχετικοί και άσχετοι, όσοι μπορούν να επηρεάσουν κόσμο", όπως μου είπε για "να προσεγγίσουν και παλαιούς δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του κόμματος αλλά και τους αναποφάσιστους". Όπως μου αποκάλυψε η κυρία Γιαννούλλα, "κάποιο στέλεχος έχει και το δικό του καρνέ στο οποίο καταγράφει τους αριθμούς ψηφοφόρων που φέρονται να έχουν επηρεάσει θετικά στελέχη και μέλη του κόμματος, ανά περιοχή"...

Σύμφωνα με την κυρία Γιαννούλλα, στελέχη υποστηρίζουν πως "τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν αφήνουν περιθώριο εφησυχασμού, αντιθέτως προκαλούν μεγάλη ανησυχία". Όπως μου είπε κάποιο από τα στελέχη, επανέλαβε πολύ πρόσφατα το χείριστο σενάριο και "έμοιαζε σαν να πρωταγωνιστούσε σε τραγωδία του ΘΟΚ". "Φανταστήκατε τι θα γίνει εάν δεν καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο ο Μαλάς; Αντιλαμβανόμαστε τις αλυσιδωτές επιπτώσεις που θα έχει στο κόμμα μια τέτοια κατάντια;"

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X