ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γίνεται του... εγγράφου μεταξύ Νικόλα-Κυβέρνησης (Pics)

Η Άννα Προκοπίου το αποκάλυψε και ο Βίκτωρας αντέδρασε

Το έγγραφο που απέστειλε το Προεδρικό προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο, σε σχέση με την υποχώρηση του Προέδρου Αναστασιάδη, στο θέμα της έγκρισης των διορισμών Ε/κ αξιωματούχων, από τον Τ/κ ηγέτη, αποκάλυψε η εκπρόσωπος του επιτελείου του κ. Παπαδόπουλο, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το επιτελείο του Νικόλα, αναφέρεται ότι στο έγγραφο αναγράφεται το εξής τρίπτυχο:

  • Καταπατούνται οι αρχές της δημοκρατίας και μάλιστα στην πιο κρίσιμη, αρχική φάση της εφαρμογής της λύσης.
  • Επιβεβαιώνεται ο ρόλος Συμπροέδρου που ο κ. Αναστασιάδης έχει αποδώσει στον κ. Ακιντζί.
  • Επιβεβαιώνεται η κατάργηση της οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και, ως αποτέλεσμα αυτής της κατάργησης, επινοείται η εκχώρηση εξουσιών στο πρόσωπο του κ. Ακιντζί και στο πρόσωπο του κ. Αναστασιάδη.

Απάντησε ο Βίκτωρας

Σε δηλώσεις του, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι του προκαλεί λύπη το ότι το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου προσπαθεί να παραπλανήσει, εν όψει εκλογών. Διευκρίνησε, επίσης, ότι στο έγγραφο δεν αναφέρεται κάποια συμφωνία εκ μέρους της Ε/κ πλευράς, καθώς τα όσα αναγράφονται αποτελούν απόκλιση μεταξύ των δύο πλευρών.

Αντίδραση από ΔΗΣΥ

Για μια ακόμα φορά το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου παραποιεί έγγραφα, πλαστογραφεί γεγονότα και παρουσιάζει χαλκευμένες εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Έγγραφο το οποίο συντάχθηκε για να καταγράψει τη διαφωνία που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις ως προς τις ρυθμίσεις της μεταβατικής περιόδου και μέχρι να γίνουν οι προβλεπόμενες εκλογές, όχι μόνο το διαστρεβλώνουν κατάφορα παρουσιάζοντάς το ως συμφωνία, αλλά αποδίδουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη θέση της τουρκοκυπριακής πλευράς! Ο ισχυρισμός ότι «συμφωνήθηκε ο Ακκιντζί να διορίζει Ελληνοκύπριους βουλευτές» είναι ένα κοινό ψέμα. Έχοντας γνώση ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, το παρουσιάζουν μόνο και μόνο για να διαβάλουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Πρόκειται για απαράδεκτες πρακτικές που ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας και θυμίζουν παιδιάστικα κόλπα. Το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου συμπεριφέρεται σαν μια παρέα κακομαθημένων παιδιών που δεν έχουν κανένα φραγμό για να κάμουν το «δικό τους». Αντί να βγαίνουν σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα και να προπαγανδίζουν το χαλκευμένο ψέμα, θα έπρεπε να ντρέπονται.

Εννοείται ότι με τέτοια νοοτροπία και συμπεριφορές, όταν ένα εκλογικό επιτελείο γίνεται σκοτεινό χαλκείο, δεν υπάρχει δυνατότητα σοβαρού δημόσιου διαλόγου.

Φαίνεται πάντως καθαρά ότι είναι γι’αυτό το λόγο που τόσο καιρό τώρα κάνουν συνέχεια θόρυβο ζητώντας έγγραφα των διαπραγματεύσεων: ήθελαν να πάρουν έγγραφα στα χέρια τους και να κόβουν και να ράβουν, με μόνο στόχο την προπαγάνδα.

Συνολικά φαίνεται ότι με το Κυπριακό ασχολούνται όχι γιατί θέλουν να συμβάλουν στην ουσία, για την αντιμετώπιση της δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεται κατεχόμενη η πατρίδα μας. Αλλά με το Κυπριακό ασχολούνται με ένα και μόνο στόχο: να πλήξουν, ακόμα και με ψυδολογίες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X