ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί χάθηκε ο Αβέρωφ και η απάντηση για την κατάθεση των 854 ευρώ (vid)

Τι είπε για τον 7χρονο γιο του

Για την δήλωση του Πόθεν Έσχες του μίλησε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου απαντώντας ουσιαστικά στην περιβόητη κατάθεση των 854 ευρώ. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο κύριος Αβέρωφ είπε, κακώς δεν δημοσιοποιούνταν για χρόνια ποιος είναι ο σκοπός της δημοσιοποίησης, αναρωτήθηκε. Και συνέχισε λέγοντας ότι σκοπός του Πόθεν Έσχες είναι για να δουν οι πολίτες αν κάποιο πολιτικό πρόσωπο αν πλούτισε ή όχι και αν πλούτισε θεμιτά η αθέμιτα.

Όσο για την κατάθεση που έγινε viral ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε: «Χλευάστηκα και δεν αδικώ τον κόσμο. Δεν έχω καταθετικό λογαριασμό. Ήταν το υπόλοιπο μου στις 31/08/2016 σε κάποιους τρεχούμενους λογαριασμούς. Σε ερώτηση για τα δάνεια του και πως τα πληρώνει τόνισε, «έγινε μια πώληση ακινήτου 345 χιλιάδων ευρώ. Γιατί πούλησα εκείνη την περιουσία; για να αποπληρώσω τα χρέη»

Σε ερώτηση για το που χάθηκε τον τελευταίο καιρό ο κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου απάντησε με νόημα, « «έχουμε και ένα γιο που έγινε 7 ετών, θέλαμε να απολαύσουμε ωραίες στιγμές και αυτό κάναμε»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X