ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ.Γ ΑΚΕΛ: Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τις «βρώμικες δουλειές» του Προεδρικού

Χαρακτηρισμοί που έφεραν αντιπαράθεση on air

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Άντρου Κυπριανού ο οποίος μίλησε για καλά και κακά παιδιά μέσα στο Προεδρικό, σε σχέση με τον διαχωρισμό των καθηκόντων του Κυβερνητικού και του αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο γγ του ΑΚΕΛ δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι «ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τις βρώμικες δουλειές του Προεδρικού ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζεται ως ο ευγενικός και ο εκλεπτυσμένος», κατά την εκφραση του.

Ως εκ τούτου, ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος έχει αναλάβει να απαντά στο ΑΚΕΛ και όχι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης ανησυχεί από την κριτική την οποία του ασκείται από το κόμμα. «Το ΑΚΕΛ είναι υπέρ της λύσης και αγωνίστηκε με συνέπεια και παρόλο το γεγονός ότι εκείνος συμπεριφέρθηκε ανήθικα στον Δημήτρη Χριστόφια όταν ήταν Πρόεδρος εμείς επιλέξαμε να συμπεριφερθούμε με τρόπο πατριωτικό και υπέυθυνο. Για αυτό τον λόγο ανησυχεί από την επιχειρηματολογία την οποία αναπτύσσουμε. Ανησυχεί από το πόση ζημιά μπορεί να του προκληθεί στην προεκλογική του προσπάθεια. Αυτός είναι ο λόγος», δήλωσε ο κ. Κυπριανού.

Την έντονη αντίδραση προκάλεσαν ως ήταν επόμενο, οι δηλώσεις Άντρου, με το Προεδρικό να τοποθετείται διά του αναπληρωτή Κυβενρητικού Εκπροσώπου Βίκτωρα Παπαδόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για βαρείς χαρακτηρισμούς. Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι τα περί διαχωρισμού καθηκόντων και επίθεσης κατά του ΑΚΕΛ δεν υφίστανται.

«Λυπούμαι πάρα πολύ, δεν περίμενα ποτέ να ακούσω αυτές τις λέξεις για το άτομο μου σε σχέση με τη δουλειά που κάνω. Ποτέ μα ποτέ ούτε ο Νίκος Χριστοδουλίδης ούτε εγώ ούτε κανένας από το Προεδρικό δεν ξεκινήσαμε επίθεση εναντίον του ΑΚΕΛ, είμαστε επί καθηκόντως κυβερνητικοί εκπρόσωποι και καθηκόντος πρέπει να απαντάμε στις επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά από την αντιπολίτευση», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος.

«Ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει την άποψη που θέλει για τον εαυτό του, είναι καλά να ακούσει και το ποια είναι η άποψη της κοινής γνώμης για το πως τοποθετείται πως απαντά και με ποιον τρόπο», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Άντρου Κυπριανού, δήλωση η οποία κατέστησε ξεκάθαρο ότι έπεται συνέχεια στην αντιπαράθεση.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X