ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αβέρωφ ανακοίνωσε Φουρλά

Το «τιτίβισμα» Φουρλά και το απόφθεγμα

Επίσημα, πλέον, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, Λουκάς Φουρλάς, ρίχνεται στην μάχη των Ευρωεκλογών, καθώς ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά την σύνοδο του Πολιτικού Γραφείου.

Αυτό ανακοίνωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μέσω της επίσημης σελίδας του:

Πανέτοιμος για να ριχθεί στην μάχη των Ευρωεκλογών παρουσιάζεται ο Εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου της Βουλής, Λουκάς Φουρλάς, το όνομα του οποίου παίζει δυνατά για την 6η θέση του ψηφοδελτίου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κ. Φουρλάς, εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από τον ΔΗΣΥ, κάτι που αναμένεται να γίνει απόψε, Τρίτη, μετά την σύνοδο του πολιτικού γραφείου του κόμματος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα απόφθεγμα του Αμερικανού συγγραφέα, Mark Twain.

«"Κάποια χρόνια από τώρα θα είσαι απογοητευμένος για όλα όσα δεν έκανες. Γιαυτό, λύσε τους κάβους, σαλπάρισε μακριά από τα σίγουρα λιμάνια, εξερεύνησε, ανακάλυψε και τόλμα ." Μαρκ Τουεην»

Με την επικύρωση του Λουκά Φουρλά από το πολιτικό γραφείο, το ψηφοδέλτιο θα οδηγηθεί σε εισήγηση ολόκληρο το ψηφοδέλτιο στο ανώτατο συμβούλιο του κόμματος το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X