ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχει «χέρι» το ΑΚΕΛ στην Ομόνοια; Τι απαντά ο Άντρος

Μια σχέση που εξελίσσεται σε σχέση αγάπης και μίσους

Είναι μια σχέση αγάπης και μίσους θα μπορούσε να πει κανείς αφού ο κόσμος της Ομόνοιας είναι μοιρασμένος για την εμπλοκή του ΑΚΕΛ στην Ομόνοια και το κατά πόσον είναι ευεργετική για την ομάδα. Μέτα και την οικονομική κατρακύλα της Ομόνοιας και τα χρέη των πολλών εκατομμυρίων η ατάκα «Έξω το κόμμα από την Ομόνοια» έγινε σύνθημα στα χείλη κάποιων που καταλογίζουν ευθύνες στο ΑΚΕΛ για τα άτομα που πέρασαν από το Δ.Σ της Ομόνοιας αφού όπως υποστηρίζουν είναι κατόπιν εντολών του κόμματος που πήραν τις θέσεις.

Από την άλλη υπάρχει και μια μερίδα οπαδών που υποστηρίζουν ότι το ΑΚΕΛ κάνει κάλο στην ομάδα, βλέπουν ότι υπάρχει μια σχέση αλλά δεν πιστεύουν ότι η σημερινή κατάσταση της Ομόνοιας οφείλεται στους χειρισμούς του κόμματος.

Ο Άντρος Κυπριανού μίλησε στην εφημερίδα Καθημερινή σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ομόνοια. Σε ερώτηση ότι κάποιοι παραλληλίζουν τη διαδικασία επενδύσεων του Συνεργατισμού με την Ομόνοια, ο κύριος Κυπριανού αρκέστηκε μόνο να πει ότι, χρειάζεται λίγη παραπάνω σοβαρότητα στην πολιτική ζωή του τόπου.

Πιο ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του στο ερώτημα αν ή όλη διαδικασία στην Ομόνοια μπορεί να πλήξει το ΑΚΕΛ. Ο κύριος Κυπριανού ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά την θέση του για το επίμαχο θέμα τονίζοντας, «Το ΑΚΕΛ είναι πολιτικό κόμμα, έχουμε σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα ανοιχτά για να αντιμετωπίσουμε. Υπάρχει ιστορική και ιδεολογική σχέση με την Ομόνοια και αυτό δεν το κρύψαμε ποτέ. Η Ομόνοια έχει τις δικές της διαδικασίες, τα δικά της συλλογικά όργανα και φυσικά την αυτοτέλειά της για να αποφασίσει για τα δικά της ζητήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση