ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχει ο καιρός γυρίσματα και οι βασιλόπιτες νομίσματα!

Από το ΔΗΚΟ, στην βασιλόπιτα της ΔΗΠΑ ο Κάρογιαν

Το 2011, ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Κάρογιαν, πόζαρε με πλατύ χαμόγελο με το μαχαίρι ανά χείρας, στα γραφεία του ΔΗΚΟ Μέσα Γειτονιάς στην Λεμεσό, όπου βρισκόταν για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Μερικά χρόνια αργότερα, μετά τις εξελίξεις που τον οδήγησαν στην έξοδό του από το κόμμα, βρέθηκε ξανά στην Μέσα Γειτονιά, στα γραφεία της Δημοκρατικής Παράταξης, αυτή την φορά. Ξανά, σε κλίμα ευφορίας, σε μια λιτή τελετή, έκοψε την βασιλόπιτα του κόμματος που ο ίδιος δημιούργησε.


Πώς τα πολεμικά πλοία και η Σερβία βγάζουν νοκ-άουτ την Μετεωρολογική Υπηρεσία


Στο σχετικό δελτίο τύπου, διαβάζουμε ότι «η επιτροπή και τα μέλη του Δημοκρατικού Σωματείου Μέσα Γειτονιάς, πραγματοποίησαν ψες την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή τους, με κοπή βασιλόπιτας, στην αίθουσα του σωματείου, στην πλατεία του Δημαρχείου της Μέσα Γειτονιάς στην Λεμεσό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, στη παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων, μελών και υποστηρικτών του κόμματος.


Απόφαση - σταθμός στην Κύπρο – Αυτά είναι τα ρατσιστικά σχόλια που την καταδίκασαν (pic)


Την γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης και πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Καρογιάν. Το καλωσόρισμα της βραδιάς έκανε ο Αντιδήμαρχος Μέσα Γειτονιάς και Πρόεδρος του Συμβουλίου του σωματείου κ. Μάριος Πρωτοπαπάς.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Καρογιάν, δήλωσε πως νοιώθει ευτυχής που βρίσκεται στην Μέσα Γειτονιά, όπου λειτουργεί το πρώτο σωματείο της Δημοκρατικής Παράταξης. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που βιώνει μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας μετά την οικονομική κρίση και υπογράμμισε την ανάγκη, πέρα από τους αριθμούς που ευημερούν, να ευημερήσουν και οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι και οι ευπαθείς ομάδες, ώστε, οι θυσίες του λαού, των πολιτών, να τύχουν ανταλλάγματος και να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στην κοινωνία μας. «Θέλουμε να δουν τα παιδιά μας καλύτερες μέρες και σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στις ρίζες τους και όχι να ξενιτεύονται». 


Έτσι έφθασαν στα ίχνη του Σήφη (vid)


Έχει ο καιρός γυρίσματα

Το 2011, ο κ. Κάρογιαν, στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας δήλωνε αισιοδοξία για τις τότε επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, λέγοντας ότι το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ θα ήταν το ισχυρότερο.

Οκτώ χρόνια μετά, ως πρόεδρος και ιδρυτής της ΔΗΠΑ, δήλωσε ευτυχής που βρίσκεται στην θέση αυτή και στο πρώτο σωματείο της παράταξής του. 

Τελικά, αποδεικνύεται ότι, όπως και στην ζωή, έτσι και στην πολιτική... έχει ο καιρός γυρίσματα!

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X