ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιθυμία του Προέδρου η εφαρμογή πολιτικών υποψηφίων στις προεδρικές

Τι δήλωσε ο Εκπρόσωπος

Επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, είναι να υιοθετήσει και να εφαρμόσει πολιτικές και από τους υπόλοιπους υποψηφίους στις προεδρικές εκλογές, που θα βελτιώνουν τη διακυβέρνηση και θα απηχούν σε μεγαλύτερο βαθμό ένα κλίμα συναίνεσης, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Ανέφερε πως κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Σταύρο Μαλά συζητήθηκαν εισηγήσεις για μέτρα πολιτικής από το πρόγραμμα διακυβέρνησης που είχε παρουσιάσει ο κ. Μαλάς στις προεδρικές εκλογές και τις οποίες είχε στο προηγούμενο διάστημα υποβάλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου.

Ο κ. Προδρόμου ανέφερε πως υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός μέτρων πολιτικής τα οποία ήδη εφαρμόζονται μέσα στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλαδή, ήταν κοινές προτάσεις.

"Υπάρχουν, όμως, και αρκετές προτάσεις και μέτρα πολιτικής που μπορεί να υιοθετηθούν και να εφαρμοστούν και έχουν τύχει συζήτησης ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον κ. Μαλά, με γνώμονα πάντοτε την επιθυμία του Προέδρου να υιοθετήσει και να εφαρμόσει πολιτικές και από τους υπόλοιπους υποψηφίους στις προεδρικές εκλογές, που θα βελτιώνουν τη διακυβέρνηση και θα απηχούν σε μεγαλύτερο βαθμό ένα κλίμα συναίνεσης», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X