ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικυρώνει και επίσημα Μαλά το ΑΚΕΛ

Σήμερα η διεξαγωγή του Παγκύπριου Συνεδρίου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Η Κεντρική Επιτροπή εισηγήθηκε, οι Κομματικές Ομάδες Βάσης μίλησαν και ενέκριναν τον Σταύρο Μαλά με ένα ποσοστό της τάξεως του 97% και σήμερα το παγκύπριο συνέδριο, θα κληθεί να επικυρώσει και επίσημα την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά.

Το Παγκύπριο Συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα στις 10 και θα συμμετέχουν περίπου 1300 σύνεδροι, οι οποίοι σε μυστική ψηφοφορία θα κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά της πρότασης της Κεντρικής Επιτροπής για στήριξη στον ανεξάρτητο υποψήφιο Σταύρο Μαλά.

Θα προηγηθεί βεβαίως ομιλία του γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα καταδείξει και το προεκλογικό αφήγημα με το οποίο μπαίνει το ΑΚΕΛ στην προεκλογική μάχη.

Υπενθυμίζεται, πως στις κομματικές ομάδες βάσης, ο κ. Μαλάς είχε καταφέρει να συγκεντρώσει το 97% της αποδοχής της βάσης. Ένα ποσοστό ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, χωρίς ωστόσο να μην προβληματίζει ο παράγοντας της χαμηλής προσέλευσης μελών στις συζητήσεις αλλά και η απουσία εναλλακτικής.

Πέραν όμως του κ. Μαλά, η βάση είχε την ευκαιρία να συζητήσει μία σωρεία προβλημάτων και να επικρίνει την Εζεκία Παπαϊωάννου για μία σειρά λανθασμένων επιλογών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X