ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένταση στο πλατό του ΣΙΓΜΑ: Σε έχει δείρει κανείς; (vid)

Φουντώνουν τα πράγματα όσο κοντεύουν οι εκλογές

Όλο και πιο συχνές οι εντάσεις στα πλατό των διάφορων εκπομπών όσο κοντεύουμε στις προεδρικές εκλογές. Αυτή την φορά οι τόνοι ανέβηκαν στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο» μεταξύ των παρευρισκομένων.


Στην εκπομπή καλεσμένοι ήταν ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου, ο Γεάδης Γεάδη εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ και ο Γιάννης Σελινόπουλος εκπρόσωπος τύπου της Αλληλεγγύης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην καταγγελία Λιλλήκα για προσπάθεια «εξαγοράς» του από άλλον υποψήφιο αλλά και η συνέχεια του επεισοδίου για την απαίτηση των επιτελείων για αντικατάσταση του υπουργού Εσωτερικών και διορισμό υπηρεσιακού


Η συζήτηση άναψε όταν ο κύριος Γεωργίου είπε: «Μα είναι σοβαρά πράγματα, 20 ημέρες πριν, από το Προεδρικό τώρα, συγνώμη, από το συγκεκριμένο Προεδρικό, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν μια ιστορία πίσω τους αναφορικά με βιαιότητες, ελλείμματα δημοκρατίας»


Τότε ο κύριος Προδρόμου ρώτησε σε έντονο ύφος για ποιες βιαιότητες αναφέρεται ο βουλευτής του ΑΚΕΛ προσθέτοντας, «Κύριε Γεωργίου, η προπαγάνδα έχει όρια. Σε ποιες βιαιότητες αναφέρεστε; Ποιες; Σε έχει δείρει κανένας; Σε αυτή τη χώρα;».


Ο κύριος Γεωργίου απάντησε λέγοντας, «Εμένα; Ναι, με έχουν δείρει πολλοί. Εκείνοι που με έδιωξαν από το σπίτι μου…» με τον εκπρόσωπο τύπου του ΔΗΣΥ να προσθέτει, «Α ναι, οι Τούρκοι, οι Τούρκοι, το ξέρω. Καλημέρα».


Να σημειωθεί ότι η αντιπαράθεση συνεχίστηκε όταν τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ.


Δείτε πως εξελίχθηκε η συζήτηση από το 21:00 και μετά:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X