ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος

Στην ατζέντα και η έκθεση Γκουτέρες

Συνέρχεται από τις 10:30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, το Εθνικό Συμβούλιο, στα πλαίσια του οποίου θα γίνει ενημέρωση των κομμάτων για τις πρόσφατες επαφές του στην Νέα Υόρκη.

Επίσης, σύμφωνα με αρμόδια πηγή του ΚΥΠΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το Κυπριακό από την τελευταία συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, και ειδικότερα για τα αποτελέσματα των συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη.

Η ίδια πηγή ανέφερε σε σχέση με το θέμα της έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ, πως αναμένεται να συζητηθεί αλλά όχι εκτεταμένα αφού αυτή δεν αποτελεί ακόμη επίσημο έγγραφο. Κατά τη συνεδρία αναμένεται να υπάρξουν και τοποθετήσεις από πλευράς κομμάτων και να γίνει ανταλλαγή απόψεων.

Στη συνεδρία λαμβάνουν μέρος ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάρκος Κυπριανού, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη. Επίσης συμμετέχουν, ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου.

Συμμετέχουν ακόμη ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X