ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Θεοχάρους: Οι τριμερείς του τελευταίου τριμήνου εκκωφαντικό πυροτέχνημα

Απάντησε σε σχόλιο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Οι τριμερείς συναντήσεις του τελευταίου τριμήνου και τα όσα αφορούν τους ενεργειακούς σχεδιασμούς είναι «ένα ακόμα εκκωφαντικό πυροτέχνημα αξίας «Memorandum of Understanding», δήλωσε την Τετάρτη η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους.

Απαντώντας στο σχόλιο που διατύπωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ότι ουδείς εκ της αντιπολιτεύσεως συνεχάρη την Κυβέρνηση για τη μεγάλη επιτυχία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και του Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπτάλαχ ΙΙ, είπε ότι «επισημαίνουμε ότι είναι αδύνατο να συγχαίρουμε κάθε τόσο την Κυβέρνηση, μετά από τόσες πολλές μαζεμένες επιτυχίες, το τελευταίο τρίμηνο».

Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Λιβάνου, Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου, Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Παλαιστίνης, αγωγός EastMed με τετραμερή Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδας – Ιταλίας, αγωγός προς την Αίγυπτο, αγωγός προς το Βασιλικό και κατασκευή τερματικού και τώρα τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας, πρόσθεσε.

Παρατηρώντας ακολούθως ότι «δεν ξέρουμε ποια συμφωνία θα τηρηθεί και θα υλοποιηθεί, αλλά κρίνοντας από το γενικότερο θαλάσσωμα των εξωτερικών μας υποθέσεων και την επιμονή των μεταλλαγμένων προσκαίρως και προφανώς ενόψει εκλογών φανατικών οπαδών του αγωγού προς την Τουρκία, πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι ένα ακόμα εκκωφαντικό πυροτέχνημα, που έχει την αξία του Memorandum of Understanding».

Εμείς θα συγχαρούμε και θα στηρίξουμε την όποια Κυβέρνηση προχωρήσει στην υλοποίηση ενός και μόνο εξ όλων αυτών των μεγαλεπήβολων σχεδιασμών, είπε τέλος η κ. Θεοχάρους.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση