ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Σταύρου - Ευρωεκλογές: «Δηλώνω έτοιμη να ενδυναμώσω τη φωνή της πατρίδας μας»

Έτοιμη να ενδυναμώσει τη φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη δήλωσε η βουλευτής Λεμεσού του ΔΗΣΥ Ελένη Σταύρου.

Σε δηλώσεις της μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, στα γραφεία του κόμματος, στη Λευκωσία, η κ. Σταύρου είπε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη που ως βουλευτής της μεγάλης σύγχρονης, ευρωπαϊκής παράταξης του τόπου διεκδικεί τη στήριξη των πολιτών στον αγώνα των Ευρωεκλογών.

«Η Κύπρος σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, έχει ανάγκη να εκπροσωπείται στην ΕΕ από άτομα καταρτισμένα, με γνώσεις και μαχητικότητα, που θα μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση όλων των ευνοϊκών πολιτικών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, ιδίως τώρα που η Ευρώπη προσπαθεί να ξαναβρεί τον σταθερό βηματισμό της, να στερεώσει τις αρχές της, τους θεσμούς της και να επανιδρύσει το ευρωπαϊκό ιδεώδες» είπε.

Είπε εξάλλου ότι η κρισιμότητα αυτών των εκλογών συμπίπτει χρονικά και με εξελίξεις στο εθνικό ζήτημα, ενώ πρόσθεσε ότι «είμαστε ο γεωπολιτικός άρχων της Ανατολικής Μεσογείου και ο απαραίτητος στρατηγικός εταίρος της Ευρώπης».

«Δηλώνω έτοιμη να ενδυναμώσω τη φωνή της πατρίδας μας και να πολιτευτώ υπεύθυνα με την Ευρώπη, έχοντας ως εφόδια το ακαδημαϊκό μου υπόβαθρο, τις εμπειρίες μου συνολικά και ειδικότερα από τη θητεία μου ως μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Συναγερμού» συνέχισε.

Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα δείξουν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στον αγώνα του ΔΗΣΥ και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, ατενίζοντας το μέλλον του τόπου με αισιοδοξία.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X